Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μουράτος: “Για τον κόσμο του Λαυρίου”

Ο Βασίλης Μουράτος αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι του Λαυρίου με τον Κολοσσό και έγραψε σχετικά στο blog του στον ΕΣΑΚΕ…

«Η ομάδα μας προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ. Στο παιχνίδι αυτό η ομάδα είχε κάποια καλά διαστήματα όμως ο αριθμός των λαθών και οι λανθασμένες αποφάσεις που πήραμε στην άμυνα μάς κόστισαν.

Είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι αυτό διότι μπροστά μας έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Προμηθέα και έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό, θέλουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και να πανηγυρίσουμε τη νίκη στην έδρα μας μαζί με τον κόσμο μας.

Πρέπει να βγάλουμε ενθουσιασμό, να δείξουμε διάθεση και πιστεύω ότι αν είμαστε πιστοί στο πλάνο που έχουμε θα καταφέρουμε να φύγουμε με το «ροζ φύλλο» αγώνα ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Λαυρίου που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας!

Η στήριξη των φιλάθλων μας είναι απαραίτητη και θέλουμε οι εξέδρες να γεμίσουν ζωή και παλμό»!

https://www.novasports.gr