Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Καμπερίδης: «Το Λαύριο πρέπει να ξεκινήσει από σήμερα τον σχεδιασμό»

Για την ήττα στο Περιστέρι και τον απολογισμό της σεζόν μίλησε ο Σάββας Καμπερίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Λαυρίου:

«Να συγχαρώ πρώτα απ’ όλα το Περιστέρι κέρδισε δίκαια. Για μας ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, γιατί είχαμε ένα πολύ περιορισμένο ρόστερ. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με δύσκολα σχήματα και να χρησιμοποιήσουμε κάποια παιδιά πάρα πολύ χρόνο. Αν είναι κάτι που κρατάω από το σημερινό ματς είναι η αρκετά καλή παρουσία του Βουλγαρόπουλου. Είχε μια καλή εικόνα. Τελειώνει μια χρονιά η οποία είχε αρκετές πάνω και κάτω στιγμές.

Κρατάμε σίγουρα την πολύ καλή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. Κρατάμε σίγουρα το ότι μέσα από την ομάδα κατάφεραν να βρουν σημαντικό ρόλο παιδιά και να στελεχώσουν την Εθνική ανδρών, όπως και νέα παιδιά, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης που κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος νέος παίκτης στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσε η ομάδα προφανώς να κάνει πολύ καλύτερη πορεία, χάσαμε κάποια παιχνίδια που ήταν στο χέρι μας, αλλά κι αυτά είναι ένα κομμάτι της διαδικασίας, της εξέλιξης των παικτών και της εξέλιξης της ίδιας της ομάδας.

Το Λαύριο από σήμερα θα πρέπει να ξεκινήσει να κάνει τον σχεδιασμό και να δουλέψει σκληρά, ώστε την επόμενη χρονιά να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστικό γίνεται. Αντίστοιχο με την εικόνα που έχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια και έχει συνηθίσει τον κόσμο».

https://www.onsports.gr