Συλλογή Υπογραφών από την Κοινότητα Κερατέας για επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Κερατέα

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κερατέας κατά τη 2η Συνεδρίαση στις 27/05/2022 έλαβε την απόφαση να κινηθεί, σε συνεργασία με την Κοινότητα Καλυβίων, προκειμένου η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής (Ε.Δ.Α.Α.) να εντάξει στο πρόγραμμα ανάπτυξης του δικτύου της, σε πρώτη φάση τον αστικό ιστό της πόλης των δύο κοινοτήτων και τα Βιοτεχνικά τους πάρκα.

Η πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει από τη Κοινότητα Καλυβίων και συγκεκριμένα από τον σύμβουλο Βασίλη Φλωρίδη και από κοινού οι δύο κοινότητες προσπαθούν να συλλέξουν υπογραφές κατοίκων τους, ώστε να κατατεθούν στην εταιρεία με την οποία θα συζητηθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση η ένταξη των δύο κοινοτήτων στο πρόγραμμα ανάπτυξης της Ε.Δ.Α.Α. καθώς ο αγωγός διανομής περνάει μέσα από τις δύο κοινότητες.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της Κερατέας να υπογράψουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε να μαζευτούν αρκετές υπογραφές που θα μας επιτρέψουν να εντάξουμε την πόλη μας στο πρόγραμμα επέκτασης του δικτύου.

Η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία δεν είναι δεσμευτική, μπορεί να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά στο παρακάτω link: https://forms.gle/7afbzf5VDibhbSKS8

Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα μέσω διαδικτύου, θα υπάρχουν διαθέσιμα έντυπα υπογραφής στο Πρωτόκολλο της Κερατέας (1ος όροφος του Δημοτικού Καταστήματος Κερατέας), είτε στο ΚΕΠ, είτε στο κατάστημα LIMIT UP των αδελφών Ζορμπά.

Οι αιτήσεις θα προωθηθούν στην Ε.Δ.Α.Α. προκειμένου η Κοινότητα Κερατέας να συμπεριληφθεί στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δικτύου Διανομής.

Εκ μέρους του Συμβουλίου Κοινότητας Κερατέας
Ο Πρόεδρος
Σταμάτιος Παπαθανασίου

Αρέσει σε %d bloggers: