6η ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ από την λέσχη Classic Microcars Club στο Πάνειο Όρος

Για 6 η φορά διοργανώνεται στο Πάνειο Όρος η «Ανάβαση Kερατέας» (Regularity Rally Sprint) από την λέσχη Classic Microcars Club το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 ώρα 17:30.
Η ανάβαση θα έχει μήκος περίπου 5χλμ και θα γίνουν δύο χρονομετρημένα σκέλη αφού προηγηθεί ένα ελεύθερο με τη συνοδεία του αλυτάρχη. Η συγκέντρωση των αυτοκινήτων και ο τεχνικός έλεγχος θα υλοποιηθεί στη συμβολή του περιφερειακού δρόμου Κερατέας με την Λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Οι θεατές μπορούν να βρίσκονται είτε στο σημείο έναρξης του αγώνα, είτε στη διαδρομή προς την κορυφή, σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμούν, είτε στον τερματισμό στην κορυφή του βουνού. Η μετάβαση στις θέσεις θα πρέπει να έχει γίνει πριν την έναρξη του αγώνα.
Με την πρωτοβουλία αυτή αξιοποιούνται οι δυνατότητες του Πανείου Όρους με ένα θεσμό που γι’ άλλη μια φορά υλοποιείται στην Κερατέα.

H εκδήλωση οργανώνεται με την στήριξη την Περιφέρεια Αττικής, του Δήμου Λαυρεωτικής, του Ν.Π.Δ.Δ Θορικός και την στήριξη πολλών επιχειρήσεων, εκ των οποίων οι παρακάτω από την Κερατέα: Μικροοινοποιΐα Μυλωνάς, Οπωροπωλείο Κεραταίας γη, Κάβα Συρίγος, Ελαστικά Πέππας, Φαρμακείο Σοφίας Παπαγιάννη, Συνεργείο Κώστας Σοφρώνης, Ψυκτικές εγκαταστάσεις Τάσος Καραφώτης, Εστιατόριο άρωμα Ελλάδας.

Αφήστε μας το σχόλιο σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: