Σε παραλία των Λεγραινών τα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3»

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του είδους της ρομαντικής κομεντί, το «My Big Fat Greek Wedding», θα αποκτήσει ένα ακόμα σίκουελ. Η Νία Βαρντάλος, δημιουργός και πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών, ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη από την Πλάκα και, σύμφωνα με πληροφορίες του NouPou, την Πέμπτη 23 Ιουνίου θα μεταφερθούν στην πανέμορφη παραλία ΚΑΠΕ που βρίσκεται στο δρόμο προς το Σούνιο, λίγο πριν τα Λεγρενά.

ΚΑΠΕ Παραλία

Η παραλία θα είναι μάλιστα την Πέμπτη 23 Ιουνίου κλειστή για το κοινό και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε αυτή μέχρι τις 18:30.

Η Νία Βαρντάλος επιστρέφει στην αγαπημένη της Ελλάδα της ως σκηνοθέτις, ηθοποιός και παραγωγός, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά» – και 6 μετά τη δεύτερη. Έχει γίνει ήδη γνωστό πως γίνονται γυρίσματα στα όμορφα σοκάκια της Πλάκας αλλά και στη Ραφήνα ενώ από τις 6 Ιουλίου η παραγωγή θα ταξιδέψει στην πανέμορφη Κέρκυρα.

Η πρώτη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» κυκλοφόρησε το 2002 και έγινε η ρομαντική κωμωδία με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών. Η ταινία απέφερε 241,4 εκατομμύρια δολάρια μόνο στη Βόρεια Αμερική και πάνω από 368 εκ. παγκοσμίως έναντι ενός budget που άγγιζε μόλις τα 5 εκ. δολάρια. Η δεύτερη ταινία κυκλοφόρησε το 2016 και απέφερε τζίρο $88.9 εκατομμύρια παγκοσμίως ενώ κόστισε μόλις $18 εκατομμύρια. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το νούμερο 3 αν θα είναι και το τέλος της σειράς των ταινιών και πότε θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους.

Όπως έχει γράψει σε ανάρτησή της η ίδια η Βαρντάλος, η ταινία είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Μάικλ Κωνσταντίν, τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον πατέρα της, Γκας Πορτοκάλος.

https://www.nou-pou.gr

Αρέσει σε %d bloggers: