Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Όμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επέστρεψε o ΟΑ Λαυρίου από το Eurogym

Επέστρεψε χθες από την Ελβετία η ομάδα γυμναστικής του Ο.Α.Λαυριου από το Εurogym έχοντας στις βαλίτσες τους το χάλκινο μεταλιο της διοργάνωσης και πολλαπλές εμπειρίες ζωής από την διεξαγωγή των παραπλεύρως ενεργειών της διοργάνωσης.

Το καθημερινό πρόγραμμα από το πρωί στις 6.30 μέχρι το βράδυ στις 22 ήταν εξαντλητικό αλλά ταυτόχρονα και πολύ εποικοδομιτικο στην διάρκεια των workshops αλλά και των διαφόρων forum.
Η μοναδική επαφή με αλλά 21 κρατη και η αληεπιδραση με τους 3000 αθλητές της Ευρώπης δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα και από εκπαιδευτικής πλευράς στους αθλητές που η διαμονή όλων γίνονταν στους χωρους των ελβετικών σχολείων.Οι στιγμές που καταγράφηκαν μοναδικές καθώς και τα συναισθήματα.

Δοθηκε ραντεβού τον επόμενο Αύγουστο στην παγκόσμια γυμνστατραδα το 2023.Για άλλη μια φορά θα ήθελε το Δ.Σ να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συντελεσαν στο να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι και ιδιαίτερα τους προπονητές των παιδιων Ντασιωτη Ιωάννα, Σπονδυλιδη Μαργαρίτα και Χριστοφοριδη Μάριο αλλά και στου γονείς των αθλητών για την υποστήριξη στα παιδιά τους!

%d