Για το Λαύριο που θα αποτελέσει το πρώτο του βήμα στην επαγγελματική του καριέρα στο μπάσκετ:

«Υπάρχει ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Ξεκινάω επιτέλους την επαγγελματική μου καριέρα και θα το κάνω σε μια πολύ καλή ομάδα, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Νιώθω ότι η ομάδα με αντιμετωπίζει ήδη ως μέλος μιας οικογένειας και αυτό που θέλω είναι να μπορέσουμε όλοι μαζί να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτή τη συνεργασία».

Για την απόφαση να επιλέξει το Λαύριο: «Από όλο αυτό που εισέπραξα μέσα από τις συνομιλίες με τον προπονητή, με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και με τους εκπροσώπους μου αντιλήφθηκα πως δεν ήταν απλώς μόνο το ότι το Λαύριο με ήθελε. Ένιωσα ότι με χρειάζεται και αυτό είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, είναι για μένα μια μεγάλη διαφορά στον τρόπο προσέγγισης. Ένιωσα ότι η ομάδα με χρειάζεται, ένιωσα ότι εκεί υπάρχει μια οικογένεια και αυτά ήταν που έψαχνα».

«Παρακολούθησα κάποια παιχνίδια της ομάδας, μου άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού, ο ρυθμός που θέλει να παίζει η ομάδα τους αγώνες. Ξέρω ότι έρχομαι σε ένα όμορφο μέρος, είναι κοντά και η Αθήνα που επίσης είναι μια πολύ όμορφη πόλη. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα το Λαύριο, ώστε να αναδείξω το ταλέντο μου».

Για το βίντεο που του παρουσίασε η ομάδα με παίκτες που ήρθαν ως rookies και εξελίχθηκαν μέσα από αυτή, φτάνοντας στο επίπεδο της Ευρωλίγκας:
«Το είδα αυτό το βίντεο και πραγματικά θέλω να τους συγχαρώ. Νομίζω ότι η ομάδα λειτούργησε περίπου σαν… τραμπολίνο για το ταλέντο τους, τους έδωσε την ώθηση για να κερδίσουν μεγαλύτερα συμβόλαια και να αγωνιστούν σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί το ίδιο και σε μένα».

Για το τι είδους παίκτη να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος του Λαυρίου να δει:
«Είμαι συμπαίκτης! Είμαι ένας τύπος που δουλεύει πολύ σκληρά, που βάζει πάνω από όλα την ομάδα. Δε θέλω τίποτα λιγότερο από το να κερδίζω κάθε παιχνίδι, σαφώς μπορώ να προσφέρω και θεαματικές φάσεις, αλλά με ενδιαφέρει να παίρνω τις σωστές φάσεις και τις κατάλληλες επιλογές. Θέλω να παίξω τα καλά σουτ, να προσφέρω στους συμπαίκτες του τις καλύτερες επιλογές. Είμαι ένας παίκτης του προπονητή».

https://www.fosonline.gr