Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΣ Δρομείς Κερατέας: Συμμετοχή παιδιών με κινητικά προβλήματα σε δρομικές εκδηλώσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Αθλητικού Σωματίου «Δρομείς Κερατέας» (S-RUNNERS) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι αποφάσισε ομόφωνα να εντάξει πιλοτικά σε όλες τις δρομικές εκδηλώσεις κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο (2022-2023) και την συνοδεία δύο έως τριών παιδιών με κινητικά προβλήματα, τα οποία θα το επιθυμούσαν.

➢ Το Σωματείο, πάντα με την συνεργασία και την βοήθεια των γονέων, θα αναλάβει την οργάνωση, την προετοιμασία των παιδιών και γονέων ή των συνοδών αθλητών σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής των γονέων, την τεχνική υποστήριξη, την εγγραφή στους αγώνες και ότι άλλο απαιτηθεί.

➢ Οι λεπτομέρειες για τα θέματα ασφάλειας, φροντίδας, ιατρικού ελέγχου, κλπ θα διευθετηθούν και συντονισθούν από κοινού με τους γονείς.

➢ Η προετοιμασία των αθλητών – γονέων και συνοδών θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο και στην ευρύτερη περιοχή της Κερατέας.

➢ Στην προσπάθειά μας, θα χαρούμε ιδιαίτερα να έχουμε και την συμμετοχή – υποστήριξη εθελοντών αθλητών για την συνοδεία των παιδιών στις εν λόγω αθλητικές εκδηλώσεις.

➢ Η δήλωση της επιθυμίας για συμμετοχή τόσο των αθλητών όσο και των εθελοντών δύναται να γίνει στο e-mail και τα τηλέφωνα του Σωματείου, μέχρι την 30 Σεπτεμβρίου 2022, προκειμένου στη συνέχεια το Σωματείο να προβεί έγκαιρα στις απαιτούμενες ενέργειες.

➢ Επισημαίνεται ότι για το ΔΣ και το σύνολο των Μελών του Σωματείου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η υποστήριξη της συμμετοχής των εν λόγω παιδιών σε αθλητικές εκδηλώσεις, καθόσον πιστεύουμε ότι έτσι αναδεικνύονται οι πραγματικές αξίες του αθλητισμού, η εκτίμηση και ο σεβασμός στα παιδιά και τους γονείς τους για τον καθημερινό αγώνα που δίδουν.

Με εκτίμηση εκ Μέρους του ΔΣ

Η Πρόεδρος
Μητσούλη Ιωάννα
Τηλ: 693 22 33 183