Ομοσπονδία Παραλιακών Συλλόγων Λαυρεωτικής: Συνεχίζονται και μέσα στον Αύγουστο οι εργασίες

Ο Εξωραϊσμός των περιοχών μας συνεχίζεται ακόμα και μέσα στον Αύγουστο με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων.

– Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποψίλωσης χόρτων κατά μήκος των κεντρικών δρόμων στους οικισμούς Συρί, Πανόραμα, Αγία Μαρίνα, Περιγιάλι & Τσονίμα με τη συμβολή του προέδρου του Αναπτυξιακού Συνδέσμου κου Κωνσταντίνου Λεβαντή και της Αντιδημάρχου Καθαριότητας κας Ελένης Κανελλοπούλου.

– Καλύφθηκαν με πίσσα οι λακκούβες που είχαν δημιουργηθεί είτε από εργασίες της ΔΕΥΑΤΗΛ είτε από φθορές χρήσης σε κεντρικούς δρόμους στο Περιγιάλι και στη Τσονίμα με τη συμβολή του εντεταλμένου συμβούλου της ΔΕΥΑΤΗΛ κου Αντώνη Κωστάλα.

– Τέλος, πραγματοποιήθηκε η καθοριστική συνάντηση εκπροσώπων του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΑΝΕΤΑΛ κο Χάρη Ζαγουρή. Κατά τη συνάντηση έγινε αυτοψία στο σημείο περισυλλογής απορριμμάτων και βαρέων αντικειμένων στη Λεωφόρο Θορικού μεταξύ Αγίας Μαρίνας και Πανοράματος όπου και οριοθετήθηκε ο χώρος που θα δημιουργηθεί το 1 από τα 4 ‘πράσινα σημεία’ (τα υπόλοιπα σημεία θα γίνουν σε Συρί, Περιγιάλι & Τσονίμα) . Οι εργασίες από τα συνεργεία της ΔΑΝΕΤΑΛ θα ξεκινήσουν μετά το 15Αύγουστο.

Η Ομοσπονδία μας και οι Σύλλογοι-μέλη της σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και με τους τοπικούς φορείς, συνεχίζουν τις προσπάθειες για την καλύτερη αντιμετώπιση όλων των καθημερινών προβλημάτων στους οικισμούς μας.

Καλό 15Αύγουστο και χρόνια πολλά σε όλες & όλους!

To Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

Πρόεδρος : Νικηφόρος Φρατζέσκος

Αντιπρόεδρος : Θεμιστοκλής Μακαντάσης

Γραμματέας : Στέλιος Γρηγοράκος

Ταμίας : Σταματίνα Λιάπη

Μέλη : Αρσενικός Στράτος, Ιορδανίδης Σπύρος, Μπαλίκου Φωτεινή, Παππάς Νικόλαος, Ταράσης Ευάγγελος

Αρέσει σε %d bloggers: