Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το Olympic Yacht Show επιστρέφει στις εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο

Το Olympic Yacht Show 2022, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν νέα σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον.

Μετά τη διεξαγωγή του περσινού Olympic Yacht Show, το φετινό ραντεβού των πρωταγωνιστών του yachting βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ακόμα μεγαλύτερο, ακόμα πλουσιότερο.

Η δεύτερη διοργάνωση του πολυαναμενόμενου premium event θα λάβει χώρα από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο. Όπως και πέρυσι, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τόσο στο πλωτό τμήμα της μαρίνας όσο και στο χερσαίο, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να θαυμάσουν στο φυσικό τους περιβάλλον τα νέα σκάφη και ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική αγορά.

Η πολυδιάσταση εκδήλωση που διοργανώνει η ONDECK EVENTS έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα ενώ έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ως επισκέπτες και κορυφαία στελέχη ξένων οίκων και ναυπηγείων του εξωτερικού, κάνοντας σαφή το διεθνή χαρακτήρα.

Ο αριθμός των συμμετοχών σε σκάφη, αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο και με εντυπωσιακό ρυθμό, ενώ ανάμεσα στις εκπλήξεις της έκθεσης θα είναι σημαντικές παγκόσμιες πρεμιέρες, καθώς δεν είναι λίγοι οι συμμετέχοντες που επέλεξαν να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα για πρώτη φορά στη χώρα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θάλασσα.

Στο φετινό Olympic Yacht Show 2022, σε περίοπτη θέση θα βρίσκονται τα ελληνικά ναυπηγεία μεταξύ των οποίων το Olympic YachΥS, η Skipper-BSK, Technohull, Rafnar Hellas, Rock Marine, Seafighter, Olympic Ribs, Onda Tenders κ.α. Οι διοργανωτές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις δημιουργίες των ελληνικών ναυπηγείων με στόχο την προβολή σε διεθνές επίπεδο.

«Το Olympic Yacht Show έχει στόχο να καταστεί η πιο σημαντική πλατφόρμα επικοινωνίας της ελληνικής ναυπηγικής αγοράς. Τα ελληνικά σκάφη πρέπει να έχουν το δικό τους Show στην πατρίδα τους και να αποτελούν πόλο έλξης για τους ξένους αγοραστές και έναν από τους λόγους επίσκεψης στην έκθεση» δηλώνει ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής.

Στόχος του Olympic Yacht Show είναι να καταστεί θεσμός στα ναυτικά δρώμενα της χώρας μας και να αποτελέσει ένα γόνιμο ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με το εξωτερικό, διεκδικώντας μια θέση στην παγκόσμια ατζέντα με τα μεγαλύτερα events που απευθύνονται στην premium κατηγορία σκαφών αναψυχής και σε όλο το στερέωμα που τα περιβάλλει.

Το 2ο Olympic Yacht Show που διοργανώνει η ONDECK EVENTS στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, 7-10 Οκτωβρίου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.

https://www.nou-pou.gr

Αρέσει σε %d bloggers: