Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΛαύριοΣχολείαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη Σχολείων στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου

Στα πλαίσια της ημέρας του σχολικού αθλητισμού με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του 4ου Νηπιαγωγείου Λαυρίου, πραγματοποιήθηκε αθλητική επίσκεψη στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου. Η επίσκεψη των παιδιών έγινε με σκοπό την γνωριμία τους με ολυμπιακά αθλήματα, από προπονητές και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου.

Ο αθλητισμός έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ανάπτυξη των παιδιών, σε πολλαπλά επίπεδα, όχι μόνο για την σωματική ανάπτυξη και διάπλαση, αλλά και την ισορροπία του πνεύματος και την διάδοση της ιδέας του ευ αγωνίσθεσαι.

Το Τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός», σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικές δομές του Λαυρίου και τα αθλητικά σωματεία της πόλης, έχει προγραμματίσει το επόμενο διάστημα τις εξής αθλητικές δράσεις:

Δευτέρα. 3/10/2022: το Ενιαίο Λύκειο Λαυρίου, το Γυμνάσιο – Λύκειο Κωφών & Βαρήκοων Αργυρούπολης, το Ειδικό Γυμνάσιο Κωφών Βαρήκοων Αγίας Παρασκευής και το Α΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, θα ενωθούν σε  ανάμεικτα τμήματα, προκειμένου να συμμετάσχουν και να συνεργαστούν  σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Τρίτη 4/10/2022: επίσκεψη και γνωριμία με Ολυμπιακά Αθλήματα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου

Τετάρτη, 12/10/2022: επίσκεψη  και γνωριμία με Ολυμπιακά Αθλήματα  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου

Τετάρτη, 19/10/2022: επίσκεψη και γνωριμία με Ολυμπιακά Αθλήματα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου

Ευαγγελία Βελετάκου

Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ»

%d