Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Βαγγέλης Βώδινας: «Αυτό το Σάββατο γινόμαστε όλοι 𝝚𝝢𝝖 με την 𝝤𝝡𝝖𝝙𝝖 μας!»

Ο Πρόεδρος του Λαυρίου Megabolt Βαγγέλης Βώδινας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι το Σάββατο περιμένει από τον κόσμο του Λαυρίου να σπρώξει την ομάδα στη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το Σάββατο έχουμε μπροστά μας τον ΠΑΟΚ ο οποίος προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες -απέναντι στον ΑΡΗ και την Σάσαρι στο BCL- και έδειξε ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια. Εμείς είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, έχουμε μια νέα ομάδα με έντονο το Ελληνικό στοιχείο με τον coach Σερέλη να έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες ώστε να προστατέψουμε την έδρα μας. Θέλουμε να γυρίσουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα και να συνεχίσουμε να κάνουμε χαρούμενους & περήφανους τους φιλάθλους μας!

Το Σάββατο 22/10 στις 7:15 μ.μ. επιστρέφουμε στην έδρα μας. Περιμένω από τους φιλάθλους του Λαυρίου να γεμίσουν το γήπεδο και να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη με την 𝝚𝝢𝝚𝝦𝝘𝝚𝝞𝝖 και τη 𝝙𝝪𝝢𝝖𝝡𝝜 τους!

Αυτό το Σάββατο γινόμαστε όλοι 𝝚𝝢𝝖 με την 𝝤𝝡𝝖𝝙𝝖 μας!»

🎫 Εισιτήρια: 10€ (απλό), 20€ (VIP), 50€ (exclusive). Προπώληση από viva.gr 🔗https://bit.ly/3BddP4K και στα παρακάτω σημεία διάθεσης:

↘️ Παρασκευή 21/10: 6:00 μμ – 9:00 μμ (γραφεία ΚΑΕ: Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο, τηλ. 22921 59552)

↘️ Σάββατο 22/10 (ημέρα του αγώνα): 4:00 μ.μ. – 7:15 μ.μ. (από το Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου).

⊡ Με την υποστήριξη της δυναμικά αναπτυσσόμενης Ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Boderm

https://lavriobc.gr