Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Περιφερειακοί Αγώνες Ακροβατικής Α’-Γ’-Δ’ Περιφερειών στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου

Με πλούσιο θέαμα και με την συμμετοχή – ρεκόρ των 187 αθλητών και αθλητριών από 14 συλλόγους, ολοκληρώθηκε στο Λαύριο ο Περιφερειακός Αγώνας Ακροβατικής Γυμναστικής Α’-Β’1- Β’2- Γ’-Δ’-Ε’-OPEN Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων) των Α’-Γ’-Δ’ Περιφερειών.

Η διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου στις 19-20 Νοεμβρίου 2022, αποτελεί την τελευταία εγχώρια αγωνιστική εκδήλωση της χρονιάς για το άθλημα της ακροβατικής, μαζί με τον αντίστοιχο Περιφερειακό Αγώνα της Β’ Περιφέρειας, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Κυριακή (27/11).

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία ευχαρίστησε το Δήμο Λαυρεωτικής και τον Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά, καθώς και την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» Ευαγγελία Βελετάκου για την παραχώρηση του γηπέδου.

Στη διοργάνωση παρευρέθηκε, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» Ευαγγελία Βελετάκου, η οποία ευχαρίστησε την Ελληνική Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο Δήμο Λαυρεωτικής.

Οι διοργανώσεις τέτοιας μεγάλης συμμετοχής αθλητών βοηθάνε στην τοπική οικονομία (ξενοδοχεία, μεταφορές, σίτιση Airbnb κλπ.) και ταυτόχρονα μέσω του αθλητικού τουρισμού, προβάλλουν την πόλη μας με θετικό πρόσημο.

Κλείνοντας την διοργάνωση, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο., Πρόεδρος της Ακροβατικής Γυμναστικής και Διευθυντής του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου Κώστας Πανταζής, ευχαρίστησε τα αθλητικά σωματεία και τους αθλητές για τις πολύ ωραίες παρουσιάσεις που έκαναν, κλείνοντας τον αθλητικό κύκλο του έτους για τον Νότο.

Επιπλέον ευχαρίστησε το προσωπικό της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας καθώς και το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου για την άρτια οργάνωση.

Αρέσει σε %d bloggers: