Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαυρεωτικήΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εξωραιστικός Σύλλογος Περιγιάλι Λαυρεωτικής: Με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε η κοπής πίτας του Συλλόγου Περιγιάλι

Την Κυριακή 15/1 πραγματοποιήθηκε η κοπής πίτας του Συλλόγου Περιγιάλι με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε μικρή αναδρομή των έργων, των δράσεων και των εκδηλώσεων του Συλλόγου κατά το 2022, παρουσιάστηκε το νέο ημερολόγιο του Συλλόγου και προσφέρθηκαν εδέσματα, τοπικό κρασί και τσίπουρο. Πραγματοποιήθηκε κλήρωση με όμορφα και πρακτικά δώρα .

Mε την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Λουκάς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κύριος Ιωάννης Αδάμης, ο πρόεδρος της παράταξης Δημοτική Πρωτοπορία κύριος Σταύρος Κρητικός, η αντιδήμαρχος κυρία Ελένη Κανελλόπουλου, ο αντιδήμαρχος κύριος Αθανάσιος Μακροδημήτρης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι: κυρία Ιωάννα Μάσκουλη και ο κύριος Αντώνης Κωστάλας οι πρόεδροι των κοινοτικών συμβουλίων Κερατέας και Λαυρίου κύριος Παπαθανασίου Σταμάτης και κυρία Σταυρούλα Ρέτσου, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Λαυρίου και πρόεδρος του συλλόγου Δασκαλιού κύριος Αχιλλέας Μπογδανίδης, ο αντιπρόεδρος της δευτεροβάθμιας εκπέδευσης κύριος Μακαρώνης Βασίλειος και ο εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του κυρίου Βασίλη Οικονόμου κύριος Αντώνης Κουλουβράκης.

Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των γειτονικών συλλόγων, ο Αντιπρόεδρος του Διασυλλογικού και πρόεδρος του Πανοράματος κος Θεμιστοκλής Μακαντάσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίας Μαρίνας κος Παππάς και ο πρόεδρος του συλλόγου από το Συρί κος Σπύρος Ιορδανίδης, και από τον ναυταθλητικού ο κύριος Αθανάσιος Αντωνιάδης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Περιγιάλι θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι βοήθησαν για την προετοιμασία και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Το κρασί είναι μια ευγενική χορηγία από το οινοποιείο Αγγέλου.

Τα φλουριά της πίτας είναι μια ευγενική χορηγία από τα χρυσοχοΐα Μιχόπουλος Δημήτριος και Γεωργία Στουρνάρα.

Ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου για την παρουσία τους και με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της περιοχής μας που όλοι αγαπάμε.

Καλή χρονιά σε όλες και όλους