Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΛαυρεωτικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το όνειρο των εθελοντών Δασοπυροσβεστών του Δήμου Λαυρεωτικής γίνεται πραγματικότητα

Θα ήθελα μαζι σας να μοιραστώ ενα όνειρο μας σαν εθελοντές Δασοπυροσβεστες. Το “εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο” του Δήμου Λαυρεωτικής και της Πυροπροστασιας Δασων Λαυρεωτικης στην διασταύρωση της ΔΕΗ στο θορικο.

Ενα Πυροσβεστικό κλιμάκιο το οποιο θα αναβαθμίσει το συγκεκριμένο σημειο που σημερα ειναι ενας χωρος γεματος χόρτα και καλαμιές και θα βοηθησει ουσιαστικά την λειτουργία της ομαδας μας.

Εχει πέσει η τσιμεντένια βαση για να μεταφερθούν τα δυο κιόσκια απο μπετό που βρίσκονται στην Κερατέα αναξιοποίητα.

Το ενα θα γινει γραφεια του Εξωραϊστικόυ συλλόγου Θορικου(πράσινο χρωμα) και το αλλο η βαση των πυροσβεστικών οχημάτων και χωρος συγκέντρωσης των εθελοντών μας(κοκκινο χρωμα).

Μεσα στα σχέδια μας ειναι να καθαριστεί απο τις καλαμιές να κλαδευτουν τα υπάρχοντα δεντρα να μαζευτούν τα σκουπίδια που υπάρχουν διάσπαρτα στο σημείο,να φυτευτούν νεα δεντρα και φυτά,να μπουν παγκακια(κίτρινο χρωμα)και να γινει ενα γεφυρακι(Μωβ χρωμα) πανω απο το φρεάτιο των ομβρίων υδάτων το οποιο θα ενώσει με ασφαλεια τις δυο πλευρές του κτηρίου με τον χωρο στάθμευσης των πυροσβεστικών οχημάτων που θα βρίσκονται εκει.

Ολες οι εργασιες θα ξεκινησουν με το που θα τοποθετηθούν τα κιοσκια.

Ευελπιστούμε να ερθουν συντομα ωστε ολα να ειναι ετοιμα πριν την έναρξη της Αντιπυρικης περιόδου.

Οποιαδήποτε οικονομικη ενισχυση με την αγορα καποιων απαραιτητων υλικων θα ηταν ευπρόσδεκτη!

Θα υπαρξει πληρης διαφάνεια, μιας και θα παραλαβουμε μονο τα υλικα σαν δωρεα.(ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΑ).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ για ακομα μια φορα τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΉΣ Κυριο ΛΟΥΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ για την βοήθεια του, καθως και τον κυριο ΚΟΥΛΟΥΒΡΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ για την στήριξη του.

Αρέσει σε %d bloggers: