Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΑΠΕ ΛαυρετικήΠαλλαυρεωτικόςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παλλαυρεωτικός – Λαυρεωτική 1-0 [BINTEO]

Κλειστό παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του, κρίθηκε στο ένα γκολ χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα της Λαυρεωτικής Κάππα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο «γηπεδούχος» Παλλαυρεωτικός είχε τον έλεγχο  και η «φιλοξενούμενη» Λαυρεωτική είχε καλή αμυντική οργάνωση.

Γεγονός που δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν ιδιαίτερα εκτός από την φάση του 22΄όταν σουτ του Σκέντρι πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 44΄έγινε μια γρήγορη φάση μπροστά στην εστία της Λαυρεωτικής. Ο Δούμας βρέθηκε αμαρκάριστος και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη η Λαυρεωτική πήρε μέτρα στο γήπεδο, αφήνοντας την καθαρά αμυντική διάταξη, με στόχο την ισοφάριση.

Ο Παλλαυρεωτικός αντίθετα οπισθοχώρησε και έδωσε προσοχή στις αντεπιθέσεις. Αμυντικά δεν κινδύνευσε. Επιθετικά δημιούργησε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες στο 56΄, 66΄, 81΄τις οποίες εξουδετέρωσε με εντυπωσιακές επεμβάσεις ο Κάππα.

Η Λαυρεωτική στο 92΄λαχτάρισε τους αντιπάλους της, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μητσόπουλου.

Διαιτητές: Φωστέρης, Σούζας, Κουτζιακουτζίδης

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ:Μητσόπουλος, Χουσεϊν, Μωραϊτης, Χριστόπουλος, Μαντζιώκας, Μπεργιάννης, Κοντιζάς (60΄ Πρέντι Α.), Δρούγκας, Σκέντρι (71΄ Φετολλάρι), Πρέντι (Αρ.), Δούμας (88΄ Γιαχάεβ)

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ:Κάππα, Φλέσσας (83΄ Καραγιάννης), Τζουλιάνο (76΄ Τζώρας), Κωνσταντινίδης, Λέων, Πάνου, Λιούμης (83΄ Νικολακάκης), Μαραγκός (76΄ Μαλικράρι), Σκορδής (76΄ Κερμέζο), Μαργιόλ, Χαντάτ

https://sportcity.gr