Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: Σημαντικές αποφάσεις στη σύσκεψη για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην Λαυρεωτική

Σύσκεψη με φορείς και εργαζόμενους πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Αν.Αττικής στο Λαύριο, για το οξυμένο πρόβλημα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει ο λαός της περιοχής και που το τελευταίο διάστημα αρχίζει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις καθώς έφτασε στο σημείο να σταματήσει προσωρινά την 24ωρη λειτουργία του το Κέντρο Υγείας Λαυρίου.

Στην σύσκεψη πήραν τον λόγο πολύ συνάδελφοι που εκπροσωπούσαν διάφορους φορείς οι οποίοι όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να ενισχυθεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην περιοχή.

Στην σύσκεψη πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για πολύμορφες δράσεις και αγωνιστικές κινητοποιήσεις με σκοπό την πρόσληψη  μόνιμου ιατρικού προσωπικού, την ενίσχυση όλων των δομών της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αλλά και την  δημιουργία Δημοσίου Γενικού Νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική.

Για την καλύτερη ενημέρωση των κατοίκων θα γίνουν ενημερωτικές  συγκεντρώσεις  στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς , θα διαμορφωθεί ψήφισμα για την συλλογή υπογραφών.

Αυτή η δράση θα έχει κλιμάκωση με απεργιακή κινητοποίηση όλου του λαού της περιοχής και κάθοδο στην Αθήνα σε συλλαλητήριο στο Υπουργείο Υγείας, σε ημερομηνία εντός του Φλεβάρη.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αφήστε μας το σχόλιο σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: