Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΕκδηλώσειςΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Λαυρεωτικής: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Κερατέας

Η παραδοσιακή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε απόψε, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Κερατέας σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κέφαλος» και Υπεύθυνος των ΚΑΠΗ Λαυρεωτικής Κωνσταντίνος Περράκης ενώ την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Σταμάτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς, ο κ. Κωνσταντίνος Πρίφτης, μεγάλος ευεργέτης-δωρητής του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Κερατέας και του Κ.Υ. Αποθεραπείας – Αποκατάστασης Κερατέας “Κ. Πρίφτης”, η σύντροφός του κα Έλενα Χάρη, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κέφαλος» Κωνσταντίνος Λουκάς, ο τ. Δήμαρχος Κωνσταντίνος Λεβαντής, οι Αντιδήμαρχοι Χάρης Ζαγουρής, Δήμητρα Πάλλη, Θανάσης Μακροδημήτρης, Πίτσα Αργεντίνη, Ελένη Κανελλοπούλου & Γιώργος Αδάμης, ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Γιάννης Αδάμης, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Θορικός» Ευαγγελία Βελετάκου, ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γιάννης Γιαννάκης, ο υποψήφιος βουλευτής Πέτρος Φιλίππου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννα Μάσκουλη, Αρετούσα Μακρή και Κώστας Αθανασίου, η κα Έλμα Δόγκα, χορηγός του ΚΑΠΗ, και ο κ. Δημοσθένης Δόγκας.

Και του χρόνου με υγεία!