Δήμος Λαυρεωτικής: Στις 9:30 πμ η προσέλευση στα σχολεία και τους Βρεφονηπιακούς σταθμούς την Τετάρτη 8/2/23

Ο Δήμος Λαυρεωτικής με τα αρμόδια συνεργεία, το ανθρώπινο δυναμικό και τους υπευθύνους του ανταποκρίθηκαν μέχρι σήμερα πολύ καλά στο έργο τους και δεν υπήρξαν προβλήματα στη λειτουργία του Δήμου.

Τα συνεργεία μας συνεχίζουν να βρίσκονται σε επιφυλακή ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά τυχόν προβλήματα από την κακοκαιρία.

✎ Σε ότι αφορά τη λειτουργία των σχολείων σας ενημερώνουμε ότι αύριο ??????? ? ??????????? ???? θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Λαυρεωτικής.


?????????????? ?????????? ??? ??? ??????? ?????????? ??? ????????

Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Λαυρεωτικής παραμένουν ανοικτά.

Ωστόσο, για να εξυπηρετηθούν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές που έρχονται στα σχολεία μας από περιοχές εκτός του Δήμου αλλά και οι μαθητές που διαμένουν στους οικισμούς αποφασίστηκε η μετάθεση της ώρας προσέλευσης στις ?:?? πμ από 8:00 πμ στα σχολεία και τους Βρεφονηπιακούς σταθμούς για αύριο, ??????? ? ??????????? ????.

Αρέσει σε %d bloggers: