Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παλαίμαχοι Λαυρίου: Διεξήχθει ο φιλικός αγώνας με τους Παλαίμαχους του Κεραυνού Κερατέας προς τιμήν του Παναγιώτη Τσικλου

Διεξήχθει σε φορτισμένο κλίμα ο φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων Λαυρίου και των Παλαιμάχων του Κεραυνού Κερατέας, προς τιμήν του Παναγιώτη Τσικλου, τέως Αντιδημάρχου Λαυρεωτικής, ο οποίος τόσο αναπάντεχα μας άφησε πριν από ένα χρόνο.

Επίσης τιμήθηκε και ο αδερφός του αείμνηστου,Μιχάλης Τσικλος για την προσφορά του στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της Λαυρεωτικής. Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον αγωνα οι Αντιδήμαρχοι κ. Ζαγουρης Χάρης και κ. Αργεντινη Πίτσα,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Αδαμης Ιωάννης,ο τέως Δήμαρχος Λαυρεωτικής και συντονιστής Διευθυντής του Κέντρου υγείας Λαυρίου κ. Παπασταυροπουλος Σταύρος,ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤΥΛ κ. Κωστάλας Αντώνης,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μωρογλου Αντώνης και κ. Λουκάς Δημήτρης και πλήθος παλαιμάχων-φιλων του αείμνηστου οι οποιοι τίμησαν και αυτοί με την παρουσία τους την εκδήλωση. Οι δύο γιοι του αείμνηστου, Θοδωρής και Γρηγόρης παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες από τους παλαίμαχους και των δύο ομάδων καθώς επίσης και από το σωματείο του Παλλαυρεωτικου την πλακέτα του οποίου παρέδωσε ο Αντιδήμαρχος κ.Ζαγουρης Χάρης.

Σαν παλαίμαχοι Λαυρίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους παλαίμαχους του Κεραυνού Κερατέας με τους οποίους μας συνδέει θερμή φιλια πολλών ετών για την συμμετοχή τους στον αγώνα.Επισης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΕΠΣΑΝΑ και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Γιαρενη Δημήτρη καθώς και τον κ. Κατσαδημα Μιχάλη για το διαιτητικό τρίο που διέθεσαν στον αγώνα.Θερμα ευχαριστώ και στον κ. Ιωάννη Φραδελλο για την ευγενική του χορηγία προς τους Παλαίμαχους Λαυρίου.

Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Νιτη Σταύρο για τα γλυκά που πρόσφερε ακόμα μια φορά στο κάλεσμά μας!.

Θερμά ευχαριστώ και στον κ. Βαμβακουση Μανώλη για τα κεράσματα που μας έκανε χορηγία!.

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά και τον κ. Καφαντάρη Ιωάννη και την Stray Cat Sports Photo & Video, ο οποίος για ακόμα μια φορά κάλυψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άλλη μια εκδήλωση μας!

Εκ της Διοίκησης των Παλαιμάχων Λαυρίου

Αρέσει σε %d bloggers: