Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Θλίψη στο Λαύριο: “Έφυγε” σε ηλικία μόλις 56 χρονών ο αξιωματικός της Αστυνομίας Μανώλης Κονσολάκης!

Βαρύ πέπλο πένθους σκέπασε το Λουτράκι και τη Βιάννο, όπως και το Λαύριο, από το θλιβερό άγγελμα της αδόκητης απώλειας ενός εξαιρετικού Βιαννίτη, του Μανώλη Ι. Κονσολάκη ανώτατου αξιωματικού της Αστυνομίας.

Η είδηση του θανάτου του, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, στιγματίζοντας τις φετινές αποκριές…

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα υγείας, ήταν η απαρχή για περαιτέρω επιπλοκές, με συνέπεια να χαθεί στα 56 του χρόνια ένας άνθρωπος με χρυσή καρδιά!
Ο Μανώλης Κονσολάκης ήταν το τρίτο παιδί του Γιάννη και της Ουρανίας Κονσολάκη από το Λουτράκι Άνω Βιάννου. Μετά την αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο Βιάννου, εντάχθηκε στο Αστυνομικό Σώμα και με τις αναμφισβήτητες αξίες του κατάφερε να ανελιχθεί στα ανώτατα αξιώματα της ιεραρχίας του Αστυνομικού Σώματος. Υπήρξε άριστος Αξιωματικός και υπηρέτησε σαν Αστυνομικός Δ/ντής στο Τμήμα Ασφαλείας Λαυρίου , στο Αστυνομικό Τμήμα Λαυρίου, στην Δ/νση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων και στα Εναέρια Μέσα Σωμάτων Ασφαλείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!

Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Ήταν παντρεμένος με την ψυχολόγο Ειρήνη Πρέκκα και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιάννη 15 ετών μαθητή του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης και την Ουρανία 11 ετών μαθήτρια Ε’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Λαυρίου την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 και η Ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Λαυρίου.

Η Διεύθυνση και η Συντακτική Ομάδα του Viannitika.gr εκφράζουμε στην οικογένειά του, στη μητέρα και στα αδέρφια του, θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.

https://www.irafina.gr