Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Λαυρεωτικής ο Ιωάννης-Μάριος (Γιάννης) Ανανιάδης

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λαυρεωτικής και οι ΚΟ Λαυρεωτικής του ΚΚΕ στις 12/02/23 σε ανοιχτή συγκέντρωση – σύσκεψη στο Λαύριο παρουσίασαν δημόσια την επιλογή τους – πρόταση προς τον λαό της περιοχής για τον επικεφαλής της παράταξης μπροστά στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Η πρόταση δημοσιεύθηκε έπειτα από συνεδριάσεις και συζητήσεις με τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο της ΛΑ.ΣΥ. το 2019.

Αναγνωρίζουμε την πολύ μεγάλη συμβολή του σ/φου Αποστόλη Παμφίλη ως επικεφαλής σε 3 συνεχόμενες εκλογικές μάχες (2010, 2014, 2019) και την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο όλα αυτά τα χρόνια, την διαρκή και αταλάντευτη υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και αναγκών μέσα σε συσχετισμούς πολύ αρνητικούς για τον λαό της περιοχής.

Νέος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Λαυρεωτικής θα είναι ο Ιωάννης-Μάριος (Γιάννης) Ανανιάδης. Ο Γιάννης γεννήθηκε και κατοικεί στο Λαύριο, είναι 34 χρονών, Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, εργαζόμενος σε ιδιωτική εταιρεία, μέλος της ΤΕ Μεσογείων-Λαυρεωτικής του ΚΚΕ και του Σωματείου Χημικής Βιομηχανίας Αττικής.

Καλούμε τον λαό της περιοχής να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα από την δράση και στάση όλων των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων και των κομμάτων στην περιοχή. Μπορούμε στους αγώνες, στις κάλπες των εθνικών και των δημοτικών εκλογών να συναντηθούμε με πολύ περισσότερο κόσμο, να δυναμώσουμε την δική μας δύναμη, το ΚΚΕ και την Λαϊκή Συσπείρωση, την γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος.

Κάθε γνήσιος και τίμιος άνθρωπος να κάνει το βήμα και να συμπορευτεί με τους κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές που θέλουμε να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιό μας. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πολλή δουλειά, αλλά και αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε. Μόνοι τους και όλοι μας!