Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο διεθνής αγώνας σφαιροβολίας «THE HERO» ISSPM στο Λαύριο [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Δήμος Λαυρεωτικής σε συνεργασία με το Φεστιβάλ «Μεσόγεια», την Περιφέρεια Αττικής, τον Α.Π.Σ. Παλλαυρεωτικός και τον Γ.Σ. Κερατέας συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το διεθνή αγώνα σφαιροβολίας «THE HERO» ISSPM (International Street Shot Put Meeting) ο οποίος διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, στην Πλατεία Ηρώων Λαυρίου.

Μια αθλητική συνάντηση κορυφής σε αστικό περιβάλλον με μεγάλη αρχιτεκτονική κληρονομιά, με αθλητές σφαιροβολίας παγκόσμιου επιπέδου!

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, ο Βουλευτής Αν. Αττικής και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ «Μεσόγεια Βασίλης Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νίκος Πέππας (ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη),ο πρ. Δήμαρχος Κωνσταντίνος Λεβαντής, ο Αντιδήμαρχος και Προέδρος της ΔΑΝΕΤΑΛ Χάρης Ζαγουρής, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την Πλατεία Ηρώων και απόλαυσε μια συναρπαστική εμπειρία αθλητισμού.

Οι μικροί μας φίλοι, παράλληλα με το event, απόλαυσαν μια ευχάριστη διαδικασία παιχνιδιού και διασκέδασης στο θεματικό πάρκο που είχε στηθεί στην Πλατεία με πολλές αθλητικές δραστηριότητες και δώρα!

Συγχαρητήρια στους αθλητές για τη συμμετοχή τους και στους διοργανωτές για την άρτια οργάνωση και ολοκλήρωση αυτού του πανέμορφου αθλητικού event!