Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΝΠΔΔ ΘορικόςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στην εορταστική εκδήλωση απολογισμού του Ευρωπαϊκού Προγράμματος #BEACTIVE της Γ.Γ.Α. τιμήθηκε Τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» Δ. Λαυρεωτικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα (31-3-2023) στις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των συμμετεχόντων φορέων του ευρωπαϊκού προγράμματος της Γ.Γ.Α. #BEACTIVE για τα έτη 2021-2022.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» δήμαρχοι και εκπρόσωποι περιφερειακών και δημοτικών αρχών, πρόεδροι και μέλη ΔΣ αθλητικών ομοσπονδιών, σωματείων, κοινωνικών οργανώσεων και φορέων που συνέβαλαν στην επιτυχία του προγράμματος τη διετία αυτή. Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο εθνικός Συντονιστής του προγράμματος #BEACTIVE στη χώρα μας Διονύσης Καρακάσης καθώς οι πρέσβειρες του #BEACTIVE στην Ελλάδα, Βούλα Ζυγούρη, Ολυμπιονίκης της Πάλης και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Μαρία Καρπαθάκη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια TaeKwonDo, Κέλλυ Λουφάκη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με Αμαξίδιο οι οποίες με τις επιτυχίες τους και την αφοσίωσή τους στο αθλητικό ιδεώδες, εμπνέουν τη νέα γενιά.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» με την 25έτη συμμετοχή του σε προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού απαριθμεί δεκάδες  εκδηλώσεις αθλητικού ενδιαφέροντος υπό την αιγίδα της δεύτερης. Κυριότερη εκδήλωση αποτελεί το «Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Ανατολικής Αττικής» του Δ. Λαυρεωτικής που έχει χαρακτηριστεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τα τελευταία δέκα χρόνια .ως μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις εθνικής εμβέλειας λόγω της μεγάλης απήχησης του. Η βράβευση του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αφού είναι από τους πρώτους Φορείς –Δήμους που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα από όλη την Ελλάδα και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 3500 συμμετέχοντες εντός ενός τριημέρου.

Ο Προϊστάμενος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» Δήμου Λαυρεωτικής
Κωνσταντίνος Πανταζής

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» Δήμου Λαυρεωτικής
Ευαγγελία Βελετάκου

Αρέσει σε %d bloggers: