Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Έναρξη νέου σεμιναρίου αναπαλαίωσης και επανάχρησης παλιών επίπλων στην ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Κερατέας

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των προηγούμενων σεμιναρίων αναπαλαίωσης επίπλων , η “ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ” υλοποιεί νέο σεμινάριο αναπαλαίωσης και επανάχρησης παλιών επίπλων με υπεύθυνη την Μαίρη Παγκράτη, αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων και διακοσμήτρια.  Η έναρξη θα γίνει την Τετάρτη 3 Μάϊου 2023, ώρα: 17:00-19:00 και η διάρκεια είναι  4 μαθήματα/1 μήνας.

Το σεμινάριο αναπαλαίωσης και επανάχρησης επίπλων στοχεύει να μας δώσει τη δεξιότητα αλλά και την έμπνευση να μετατρέψουμε ένα αγαπημένο βιντάζ ή και απλό “καφέ” έπιπλο σε ένα μοναδικό σημερινό κομμάτι. Θα περάσουμε λίγες ώρες με τους φίλους μας ή με νέους φίλους και θα δημιουργήσουμε μέσα από μια χαλαρωτική και ευχάριστη εμπειρία. Θα μάθουμε τα πάντα για την προετοιμασία του επίπλου, τα χρώματα, τα πινέλα και όλα τα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Επίσης τις μεθόδους βαφής (παλαίωση με πολλαπλά στρώματα, dry brushing, εφαρμογή στένσιλς, κεριά, πάστες και φύλλα χρυσού, blending) και προστασίας επίπλων. Το τμήμα θα είναι μικρό για καλύτερη επικοινωνία και καθοδήγηση.

Τί θα φέρουμε:

  • Το δικό μας έπιπλο – αρκετά μικρό ώστε να μπορούμε να το μεταφέρουμε μόνοι μας.

Προτεινόμενα κομμάτια είναι μια καρέκλα, ένα πλαϊνό τραπεζάκι, ένα κομοδίνο, κάτι παλιό, άσχημο που θα δούμε να μεταμορφώνεται σε αγαπημένο ξεχωριστό κομμάτι.

  • Το δικό μας χρώμα κιμωλίας.
  • Άνετα ρούχα και χαμόγελα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6972016904 – 6932221477 και 6984614675, καθώς και στο email του Συλλόγου: xrisi_tomi@hotmail.gr.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης