Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επιστροφή Πασχάλη και παραμονή Γερομιχαλού στο Λαύριο

Το Λαύριο έχει θέσει επί τάπητος τα θέματα για την επόμενη μέρα του. Το πιο σημαντικό όλων, αυτό του προπονητή, έχει διευθετηθεί ήδη, με τον Γιώργο Λιμνιάτη να συνεχίζει στην άκρη του πάγκου της ομάδας, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των διοικούντων.

Η δουλειά και ο τρόπος που επέβαλε την παρουσία του στα αποδυτήρια «κέρδισαν» άπαντες στο Λαύριο, με την ομάδα της Νότιας Αττικής να του δίνει ήδη μια ευκαιρτία να ξεδιπλώσει τις αρετές του, ως head coach, αυτή τη φορά χτίζοντας από το μηδέν το ρόστερ, βάσει της δικής του φιλοσοφίας.

Την ίδια στιγμή όμως αναμένονται αλλαγές στο σταφ ενόψει της νέας σεζόν. Ο Σωτήρης Νικολαϊδης δεν θα συνεχίσει ως συνεργάτης του Λιμνιάτη, κάτι που δεν ισχύει με τους Σάββα Συμεωνίδη και Σάκη Γιαννακόπουλο, που θα παραμείνουν στο σταφ, συνεχίζοντας την δουλειά τους. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως θα υπάρξει προσθήκη, για να καλύψει το κενό του Νικολαϊδη. Η προσθήκη αυτή θα είναι του Κώστα Πασχάλη, ο οποίος είχε βρεθεί στην ομάδα τόσο ως παίκτης, όσο και σαν assistant του Χρήστου Σερέλη, στα πρώτα χρόνια του Λαυρίου στην Basket League.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Γερομιχαλός, θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Λαύριο. Ο έμπειρος φόργουορντ ήταν μια από τις προτεραιότητες, τόσο του Γιώργου Λιμνιάτη, όσο και των διοικούντων την ομάδα, με την συμφωνία να κλείνει άμεσα και τον άλλοτε άσο του Προμηθέα να παραμένει στο ρόστερ της ομάδας, έχοντας σημαντικό ρόλο.

https://www.sportal.gr