Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 4ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Οβριοκάστου Κερατέας [ΒΙΝΤΕΟ]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 14 Μαΐου 2023, ο 4ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ που διοργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής, η ΔΑΝΕΤΑΛ, ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Λαυρεωτικής και το αθλητικό σωματείο δρομείς Κερατέας (S-RUNNERS).

Οι αθλητές και οι διοργανωτές τίμησαν τον αγώνα των 128 ημερών ενάντια στην παράνομη δημιουργία ΧΥΤΑ στον αρχαιολογικό χώρο Οβριοκάστρου, αναδεικνύοντας μέσω του δρομικού κινήματος μια σπάνιας ομορφιάς διαδρομή η οποία βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς, ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λαυρεωτικής Κωνσταντίνος Λεβαντής, οι Αντιδήμαρχοι: Χάρης Ζαγουρής, Δήμητρα Πάλλη, Πίτσα Αργεντίνη, Θανάσης Μακροδημήτρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Αδάμης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κέφαλος» Κώστας Λουκάς, ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής Πρωτ. Εκπαίδευσης Γιάννης Γιαννάκης, οι υποψήφιοι Βουλευτές Αν. Αττικής Γιώργος Βλάχος και Πέτρος Φιλίππου καθώς και πλήθος κόσμου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, στους εθελοντές καθώς και στους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση του αγώνα!

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου για τη βοήθεια τους τόσο τις ημέρες πριν τον αγώνα (καθαρισμός διαδρομής) όσο και την ημέρα του αγώνα.

Καλή αντάμωση για τον 5ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου Οβριοκάστρου!