Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ευάγγελος Μπούζας: «Καίριο χτύπημα στα ναρκωτικά στη Λαυρεωτική, Θεσσαλονίκη & Βριλήσσια»

Ο Ευάγγελος Μπούζας, μέλος και αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Καίριο χτύπημα στα ναρκωτικά στη Λαυρεωτική, Θεσσαλονίκη & Βριλήσσια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συγχαρητήρια στο Τμήμα Ασφαλείας Λαυρεωτικής και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ν/Α Αττικής, για το καίριο χτύπημα στα ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, έπειτα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα, εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις οι οποίες δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως ακατέργαστης κάνναβης αλλά και κοκαΐνης και παραισθησιογόνων χαπιών στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής, της Θεσσαλονίκης και των Βριλησσίων Αττικής.

Η πρώτη αποτελούνταν από έξι άτομα, πέντε ημεδαπούς και ένα αλλοδαπό, κάτοικους Λαυρεωτικής και Θεσσαλονίκης, ενώ η δεύτερη από τρεις ημεδαπούς κάτοικους Βριλησσίων. Οι δύο οργανώσεις προμήθευαν ναρκωτικά σε πλήθος χρηστών των περιοχών δραστηριοποίησης τους, κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας και ανηλίκους, αποκομίζοντας κέρδη δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν … μέλη των εγκληματικών οργανώσεων.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται επιπλέον για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, πλήθος χρηστών που προμηθεύονταν ναρκωτικές ουσίες από τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων.

https://lawandorder.gr