Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαύριο: Θέλει τον Παναγιώτη Τσάμη δανεικό από τον Ολυμπιακό

Ο Παναγιώτης Τσάμης πραγματοποιεί μια άκρως παραγωγική σεζόν με τον Τρίτωνα στην Elite League και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal το Λαύριο έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει στο Λαύριο, με την ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη να κάνει σταθερά βήματα προκειμένου να δημιουργήσει μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα παίζει σύγχρονο μπάσκετ.

Στην ομάδα της Λαυρεωτικής έχουν ήδη σηκώσει μανίκια για τη νέα σεζόν, με τον Έλληνα προπονητή και έχει διαρκείς επαφές με τους διοικούντες την ομάδα προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Στο θέμα των ξένων τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα, με την ομάδα της Νότιας Αττικής να τηρεί στάση αναμονής στην παρούσα φάση, όμως αυτό δεν ισχύει και για τους Έλληνες παίκτες. Πέτρος Γερομιχαλός, Ιωσήφ Κολοβέρος και Θοδωρής Ζάρας είναι τρεις παίκτες που αναμένεται να παραμείνουν στην Λαυρεωτική, με σημαντικό ρόλο στο πλάνο της νέας σεζόν.

Σε αυτούς θέλουν να προσθέσουν τον Παναγιώτη Τσάμη. Ο νεαρός άσος αγωνίζεται στον Τρίτωνα, με διπλό δελτίο από τον Ολυμπιακό και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο άκρως απαιτητικό πρωτάθλημα της Elite League. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως οι διοικούντες την ομάδα έχουν προχωρήσει την περίπτωσή του, ώστε να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με τις πιθανότητες να είναι αυξημένες για να προχωρήσει το deal.

https://www.sportal.gr