Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΔήμος ΛαυρεωτικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 21ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ με ρεκόρ συμμετοχής περισσότερων από 3000 αθλητών

Οι 3.150 συμμετέχοντες των 146 προγραμμάτων από 68 φορείς καταχειροκροτήθηκαν από το κατάμεστο επί τέσσερις ημέρες Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης ξεπερνώντας τους 12.000 επισκέπτες τις ημέρες αυτές.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Λουκάς ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους και φορείς για την συμμετοχή τους και δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ, καθώς και στο προσωπικό του Τμήματος Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός», για τον άψογο συντονισμό και την άρτια οργανωτική δομή της τεράστιας αθλητικής εκδήλωσης. Θα στηρίζουμε με κάθε μέσο, τις επόμενες διοργανώσεις και ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι!». Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής  Γυμναστικής για Όλους της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Πανταζής που ευχαρίστησε τον Δήμο Λαυρεωτικής, τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κύριο Δημήτρη Λουκά, το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» με Πρόεδρο την κυρία Ευαγγελία Βελετάκου, τους συλλόγους και τους αθλητές για την συμμετοχή τους, την οργανωτική επιτροπή, το προσωπικό και τους εθελοντές.

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί θεσμό για την πόλη του Λαυρίου η οποία μετρά πλέον τέσσερις ημέρες με συμμετοχές από όλες τις ηλικιακές ομάδες. Τα προγράμματα του φεστιβάλ ήταν καταπληκτικά, ενέπνευσαν με τη θεματολογία, τα πολύχρωμα κοστούμια, τις μουσικές συνθέσεις αλλά και με τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά μηνύματα που πέρασαν κατά την παρουσίασή τους.

Για όλους τους συμμετέχοντες υπήρξε αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο και για κάθε φορέα ένα φιλοτεχνημένο έπαθλο με το Ναό του Ποσειδώνα και με γυμναστικές μορφές.

Κατά τη διάρκεια του τετραήμερου φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, οι Αντιδήμαρχοι Λαυρεωτικής Ασπασία Αργεντίνη, Χάρης Ζαγουρής, Δήμητρα Πάλλη και Ελένη Κανελλοπούλου. Η Γενική Γραμματέας Δήμου Λαυρεωτικής Κατερίνα Πάλλη, ο Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου Δήμου Λαυρεωτικής Γιάννης Αδάμης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Θορικός» Ευαγγελία Βελετάκου και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Κέφαλος» Κωνσταντίνος Λουκάς. ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γιάννης Γιαννάκης, ο Προέδρος Επιτροπής Παιδείας Βαγγέλης Βούζας, , ο Δημοτικός Σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΥΑΤΗΛ Αντώνης Κωστάλας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λαυρεωτικής Γιάννης Ανανιάδης και ο Αθανάσιος Ζαννιάς μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τέννις και Τομεάρχης Αθλητισμού με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.

Επίσης από την πλευρά της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας «το παρών»  έδωσε ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος και τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής Φωτεινή Πανώργιου, Ολυμπία Δραγούνη, Μαρία Παπαδοπούλου, Φωτεινή Κόλλια, Εμμανουέλα Καραγιώτα, Σεμίνα Ταλάντη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες