Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΓΣ ΛαυρίουΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Καταγγελία του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη για τον Πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης ΝΔ και ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ του Λαυρίου

«Επειδή συνήθως δεν λαμβάνουμε από τη ΝΔ απαντήσεις, η μη άμεση δημόσια απάντηση θα επιβεβαιώσει την ανάλγητη πράξη» σχολιάζει αιχμηρά ο Χρήστος Σπίρτζης

Στην καταγγελία ότι η ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου απέλυσε καρκινοπαθή εργαζόμενο μόλις διαγνώσθηκε οριστικά η ασθένειά του, προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Χρήστος Σπίρτζης που έγινε αποδέκτης της καταγγελίας, καθώς έλαβε το σχετικό e-mail, υπενθύμισε ότι ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή την καταγγελία σχολίασε αιχμηρά «να κατανοήσουμε όλοι για το αν η αποπομπή από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ του κ. Πνευματικού έγινε για λόγους επικοινωνιακούς ή αν η αντίληψη που διατύπωσε δημόσια διαπερνά τις πρακτικές της ΝΔ».

Μάλιστα ο Χρήστος Σπίρτζης καλεί τη Νέα Δημοκρατία να απαντήσει για τα εμπλεκόμενα στελέχη της στην υπόθεση.

Όπως σημείωσε «αναμένουμε άμεσα δημόσιες απαντήσεις, από τη ΝΔ και τα στελέχη της που σύμφωνα με το δημοσίευμα εμπλέκονται στην απόλυση καρκινοπαθή εργαζόμενου, μόλις διαγνώσθηκε οριστικά η ασθένεια του, από την ομάδα καλαθοσφαίρισης Λαυρίου, με ιδιοκτήτη τον Πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης ΝΔ».

«Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά ήταν, είναι και θα είναι το συστατικό του λαού μας, όσοι Πνευματικοί κι αν θέλουν να το αλλάξουν» τονίζει ο Χρήστος Σπίρτζης.

Και προσθέτει δηκτικά ότι «επειδή συνήθως δεν λαμβάνουμε από τη ΝΔ απαντήσεις, η μη άμεση δημόσια απάντηση θα επιβεβαιώσει την ανάλγητη απάνθρωπη πράξη αλλά και την πολιτική αντίληψη των Πνευματικών, της ΝΔ».

%d