Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΌμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση τμημάτων του Ο.Α.Λαυρίου

Με μεγάλη λαμπρότητα έκλεισε και φέτος αθλητική χρονιά του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου. Στο κατάμεστο δημοτικό γυμναστήριο, τα επτά αθλήματα του Συλλόγου, παρουσίασαν μέσα από μία άρτια διαμορφωμένη δομή, τα πολύ ενδιαφέροντα προγράμματά τους, επιμελημένα από τους προπονητές που απαρτίζουν το δυναμικό του.

Την εκδήλωση άνοιξαν οι μικρότερες ηλικιακές ομάδες των τμημάτων Προσχολικής αγωγής, ακολούθησαν τα τμήματα Τένις και Badminton και στη συνέχεια, εναλλάξ τα τμήματα Ρυθμικής, Ενόργανης, Γυμναστικής για Όλους και Ταεκβοντό.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει επίσης, μέρος της ρουτίνας των αθλητών-τριών των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου, που παρεμβάλλονταν ενδιάμεσα του υπόλοιπου προγράμματος, οι οποίες ήταν διαμορφωμένες για την εκδήλωση, έτσι ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί, ενόψει των επικείμενων αγώνων τους.

Το θέαμα κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις του κοινού που ενθουσιωδώς επιβράβευε κάθε παρουσίαση των παιδιών μας.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε  με την παρουσίαση της μεγάλης ομάδας που θα συμμετάσχει στην Παγκόσμια Γυμναστράδα του Άμστερνταμ και η εκδήλωση έληξε έπειτα από την ονομαστική αναφορά των χορηγών εκ μέρους του Δ.Σ. του Ο.Α.Λ., την απόδοση  συγχαρητηρίων και την βράβευση της ως άνω ομάδας από τον Δήμαρχο της πόλης Λουκά Δημήτριο.

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους οι:

Δήμαρχος Λαυρεωτικής Λουκάς Δημήτριος

Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής Αργεντίνη Πίτσα

Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής Ζαγουρής Χαράλαμπος

Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. ΄΄ΘΟΡΙΚΟΣ΄΄ Βελετάκου Ευαγγελία

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αδάμης Ιωάννης

Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Ρέτσου Λίλα

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου & Διευθύνων Σύμβουλος Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. Κωστάλας Αντώνιος

Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Γιαννάκης Ιωάννης

Υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Αγγέλικας Αναστάσιος

Υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Οικονόμου Βασίλειος

Υποψήφια βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αποστολίδου Μαρία

Υποψήφιος Δήμαρχος Λαυρεωτικής Ανανιάδης Ιωάννης