Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
"Δημοτική Καινοτομία"Δήμος ΛαυρεωτικήςΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Στην προσπάθεια για την ανάπτυξη της Λαυρεωτικής δηλώνει παρών” ο Δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος [ΒΙΝΤΕΟ]

“Στην προσπάθεια για την ανάπτυξη της Λαυρεωτικής δηλώνω παρών”

Φίλες και φίλοι

Εδώ και 23 χρόνια ζω με την οικογένειά μου στην Κερατέα και αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός για αυτή την επιλογή. Ένας όμορφος τόπος που αγάπησα και θα ήθελα να κάνει πολλά βήματα μπροστά.

Για τα μικρά καθημερινά, που ίσως είναι και τα πιο σημαντικά, αλλά και για τα μεγάλα, για το μέλλον που είναι μπροστά μας.

Για την τουριστική υποδομή, την αξιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την προβολή της ιστορίας μας, που θα φέρουν οικονομική ανάπτυξη και δουλειά στους νέους μας.

Η ανακήρυξη της Λαυρεωτικής σε παγκόσμιο γεωπάρκο της UNESCO, μια τεράστια περιοχή που εκτείνεται από την Κερατέα έως το Σούνιο, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, ένα άλμα για την επόμενη μέρα της περιοχής μας.

Ένα σημαντικό επίτευγμα που πιστώνεται στην παρούσα διοίκηση του Δήμου Λαυρεωτικής, αλλά και προσωπικά στο Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά.

Κερατέα – Λαύριο – Καμάριζα και οικισμοί αποτελούν πλέον ένα ενιαίο σύνολο και θα πρέπει να έχουν κοινή αναπτυξιακή πορεία και κοινό μέλλον.

Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δηλώνω παρών. Πήρα την απόφαση να συνεργαστώ με το Δημήτρη Λουκά και συμμετέχω στις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξή του.

Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν εδώ αλλά και για όλους εμάς που επιλέξαμε να ριζώσουμε εδώ, η Κερατέα μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά.

Μαζί με το Λαύριο, είναι δύο πόλεις ενός ενιαίου δήμου με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και έτσι θα πρέπει να τις δούμε.

Νομίζω ότι αξίζει να το προσπαθήσουμε.