Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
"Ενότητα - Δημιουργία"ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αρετούσα Μακρή: Απάντηση στην από 31-7-2023 επιστολή του Κώστα Λεβαντή

Κύριε Λεβαντή, στις 31 Ιουλίου 2023 μου απευθύνατε μία ανοιχτή Επιστολή, το ύφος της οποίας είναι χαρακτηριστικό του επιπέδου και της παιδείας σας.

Σας απαντώ: Στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 ως επικεφαλής της Παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», εξέδωσα ένα Δελτίο Τύπου στο οποίο καταγγέλλω την μη τήρηση από εσάς της μεταξύ μας Προγραμματικής συμφωνίας, που αφορούσε τους όρους της στήριξής σας την 2η Κυριακή των Δημοτικών εκλογών του 2019, καθώς και την, κατά παράβαση της συμφωνίας μας αυτής, σύμπραξή σας με τον Δήμαρχο κ. Λουκά, αναφέροντας τα ίδια που είπα και στην ομιλία μου στις 24 Ιουλίου 2023 στην Κερατέα.

Τέσσερα χρόνια μετά θυμηθήκατε κ. Λεβαντή να μου απαντήσετε; Λέγοντάς μου τι;

Ότι εσείς και οι εκλεγμένοι Δημοτικοί σας Σύμβουλοι ΣΥΜΠΡΑΞΑΤΕ με τον Δ. Λουκά, τον άνθρωπο που κατηγορούσατε στον δημόσιο λόγο σας προεκλογικά το 2019 και όχι μόνο, ως «αλαζόνα, αυταρχικό και αδιάλλακτο» και την διοίκησή του για «ανικανότητα, ανυπαρξία έργου, κακοδιαχείριση και κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος»,

ΓΙΑΤΙ εμείς δήθεν: Αθετήσαμε την μεταξύ μας συμφωνία, δεν σας στηρίξαμε και δεν σας ψηφίσαμε την 2η Κυριακή των εκλογών, αν και λάβατε επιπλέον 2.441 ψήφους από την 1η Κυριακή (1η Κυριακή 3.192 ψήφους, 2η Κυριακή 5.633), ακυρώσαμε ….937 ψηφοδέλτια!, αν και το ποσοστό των άκυρων ψηφοδελτίων μειώθηκε την 2η Κυριακή σε 2,10%, από 3,05% την 1η Κυριακή και εγώ «εξαφανίσθηκα» και ήρθα στο τέλος της εκλογικής διαδικασίας, αν και όπως φαίνεται έχετε ξεχάσει ότι το 2019 είχαμε δύο εκλογικά κέντρα στην Κερατέα (Λύκειο & 4ο Δημοτικό ) και εγώ, κατόπιν συνεννόησής μας, ευρισκόμουν στο 4ο Δημοτικό (ρωτήστε την σύζυγό σας που ήταν εκεί, πιστεύω ότι εκείνη θυμάται καλύτερα…).

Το αφήγημά σας κύριε Λεβαντή είναι «προφάσεις εν αμαρτίαις», προκειμένου να δικαιολογήσετε την αλλαγή «πλεύσης» σας και την εξαπάτηση και προδοσία των 5.633 ψηφοφόρων σας!

Εμείς ΔΕΝ αθετήσαμε την μεταξύ μας συμφωνία κ. Λεβαντή. Παραμείναμε μέχρι και σήμερα συνεπείς στον Λόγο μας, στις Αρχές μας και στις ενυπόγραφες Δεσμεύσεις μας προς όλους τους πολίτες της Λαυρεωτικής.

Εσείς ΑΘΕΤΗΣΑΤΕ, για τους δικούς σας λόγους, όσα υποσχεθήκατε και όσα είπατε στους πολίτες της Κερατέας και της Λαυρεωτικής, για να σας ψηφίσουν!

Πρέπει να γνωρίζετε, ότι οι λόγοι που ισχυρίζεστε ότι σας οδήγησαν εν μία νυκτί από την αντιπολίτευση στην συμπολίτευση, δίνοντας δεκανίκια στήριξης στον κ. Λουκά, δεν πείθουν κανέναν σκεπτόμενο πολίτη!

 Όλα τα υπόλοιπα τα οποία μου «καταμαρτυρείτε» (περί δήθεν πρότασής σας να ηγηθώ της παράταξής σας, περί μη άσκησης αντιπολίτευσης και μη παρουσίας μου στα Όργανα του Δήμου), ώστε να δικαιολογήσετε την δική σας πολιτική ανυπαρξία και να άρετε την πολιτική καταδίκη σας στην συνείδηση του κόσμου, είναι τουλάχιστον αστεία, παντελώς ψευδή και ανάξια σχολιασμού.

Κύριε Λεβαντή, αντί για άναρθρες, άνευ ουσίας, κραυγές, μιλήστε για την «ταμπακέρα».

Απευθυνθείτε στους πολίτες και πείτε τους, ποιο είναι το καλό που έφερε στον τόπο η σύμπραξή σας με τον κ. Λουκά; Τι άλλαξε προς όφελος της καθημερινότητάς τους; Ποια ανάπτυξη και σε ποιους τομείς, φέρατε στον τόπο αυτά τα τέσσερα χρόνια;

Πείτε τους ή καλύτερα πείστε τους, ότι η «αναβαθμισμένη» εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η Κερατέα, οφείλεται σε εσάς και την σύμπραξή σας με τον κ. Λουκά!

Πείτε τους τον λόγο που είστε τόσο ικανοποιημένος από αυτό το τόσο επιτυχημένο και αποτελεσματικό μοντέλο συνεργασίας, όπως δηλώσατε στην πρόσφατη συνέντευξή σας στην εφημερίδα «Ες Λαύριον», που θα το συνεχίσετε και θα συμμετέχετε σε κοινό ψηφοδέλτιο με την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου!

Αφήστε λοιπόν τους λεονταρισμούς και κάντε επιτέλους την αυτοκριτική σας, για τα μεγάλα λάθη σας και τις παραλείψεις σας.

Την «ιστορική» παράταξή σας και την «υστεροφημία» σας, που μας λέγατε επί τόσα χρόνια, εσείς, με τις δικές σας επιλογές και πράξεις, τις διαλύσατε και τις ποδοπατήσατε.

Οι πολίτες κύριε Λεβαντή, σε αντίθεση με τα όσα εσείς και οι γύρω σας πιστεύετε, έχουν κρίση, γνώμη και μνήμη και θα δώσουν σε εσάς και τους συνοδοιπόρους σας την ηχηρή απάντησή τους στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Καληνύχτα Κύριε Λεβαντή!

Η Υποψήφια Δήμαρχος Λαυρεωτικής

Αρετούσα Μακρή

Υ.Γ. Σας συνιστώ να ξαναδείτε προσεκτικά, για να θυμηθείτε, κάποια αποσπάσματα από τα δημοσίως λεγόμενα και γραφόμενα από εσάς στις προηγούμενες εκλογές του Μαΐου 2019.

Μια σκέψη για το “Αρετούσα Μακρή: Απάντηση στην από 31-7-2023 επιστολή του Κώστα Λεβαντή

  • Και ακόμα να εξηγήσει στους ΚΕΡΑΤΙΩΤΕΣ, γιατί υπέγραψε τελευταία για την μεταφορά κονδυλίων που είχαν βγεί αποκλειστικά για την ΚΕΡΑΤΕΑ και συγκεκριμένα για την κατασκευή κολυμβητηρίου(μια μορφή ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για τον τόπο μας) και να τα χρησιμοποιήσει ο κ. ΛΟΥΚΑΣ για το ΛΑΥΡΙΟ να επισκευάσει ποδοσφαιρικό γήπεδο εκεί. Υπ’ όψιν ότι στις αστείες δικαιολογίες του κ. ΛΟΥΚΑ γιαυτό, το ΤΟΠΙΚΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ είχε πάρει θέσει και είχε κάνει προτάσεις-είχε βγάλει και ανακοίνωση για το θέμα. Περιμένουμε.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

%d