Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
"Λαϊκή Συσπείρωση"ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Λαυρεωτικής

“Με αφορμή πρόσφατες δημοσιεύσεις αναφορικά με το αν και με ποιο τρόπο χρηματοδοτούνται οι προεκλογικές εκστρατείες υποψηφίων άλλων παρατάξεων και του “τσακωμού” μεταξύ τους, μπορούμε να πούμε ότι παρακολουθούμε με αμείωτο …ενδιαφέρον (#not) την προσπάθεια να στηθούν παρατάξεις ως αντιπολιτευόμενες την Δημοτική παράταξη του κ. Λουκά, ενώ επί της ουσίας συμφωνούν σε όλα.

Ένα (μάλλον) στημένο παιχνίδι εντυπώσεων μακριά από κάθε σημαντικό πρόβλημα που απασχολεί τον λαό της περιοχής. Τα ποσά που ακούγονται είναι φυσικά προκλητικά για όποιον δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα, το νερό και τις υποχρεώσεις του και στις 15 του μηνός τελειώνει ο μισθός και η σύνταξη.

Εμείς γνωρίζουμε καλά ότι ο χρηματισμός, οι συμφωνίες πάνω και κάτω από το τραπέζι, το ρουσφέτι, οι χάρες και οι “υποχρεώσεις” είναι αποτέλεσμα μιας νοσηρής κατάστασης που κακοφορμίζει επικίνδυνα στην κοινωνία μας και έχει υπαίτιους. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Αυτούς όλους τους βάζουμε απέναντί μας.

Μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτήν την κατάσταση, να πούμε ένα “ως εδώ”, να αναμετρηθούμε στα ίσα με όσους προκαλούν με την ασυδοσία τους και τα “πάρε-δώσε”. Με την στήριξη και την ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση, έχουμε πραγματική επιλογή να πάμε αλλιώς”.