Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ! Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2023-2024

Για το Λαύριο. Για την πόλη. Για τους πολίτες της Λαυρεωτικής. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος ύπαρξης της ομάδας μπάσκετ πέρα από το να καταφέρνει μέσα στο παρκέ, κάθε βδομάδα, να κάνει τους Λαυριώτες να χαίρονται και να νιώθουν περήφανοι.

Η ένατη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ αποδεικνύει περίτρανα ότι το Λαύριο λειτουργεί σωστά, προσφέρει στο άθλημα και αυτό σκοπεύει να συνεχίσει να κάνει.

Υπήρξαν αρκετές αλλαγές στη δομή της ομάδας αυτό το καλοκαίρι. Η αλλαγή ιδιοκτησίας έγινε με αποκλειστικό γνώμονα την διατήρηση της ομάδας σε ένα υψηλό επίπεδο, το οποίο θα της επιτρέπει να συνεχίσει να έχει το ανταγωνιστικό της πρόσωπο.

Βασικότερος στόχος – όνειρο σωστότερα – της νέας ιδιοκτησίας είναι η ομάδα να ανοίξει την αγκαλιά της σε όλο το Λαύριο, να γίνει και πάλι η ομάδα “ένα” με την πόλη.

Υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα και δράσεις για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα και αυτά γίνονται με ευλαβικό τρόπο.

Ο Λαυριώτης θέλουμε να αγκαλιάσει ξανά την ομάδα του, αυτή που τον έχει κάνει περήφανο, αυτή που έχει διαφημίσει με τον πιο όμορφο τρόπο την πόλη στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το όνειρο θα γίνει πράξη, αν ο Λαυριώτης στηρίξει τη νέα προσπάθεια. Αυτό θα συμβεί με την μαζική παρουσία στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λαυρίου, την έδρα της ομάδας, το “σπίτι” μας!

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Λαυριώτης μπορεί να στηρίξει την ομάδα, να της δώσει την ώθηση σε μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά.

Εμείς θα παίζουμε για το Λαύριο! Εσύ Λαυριώτη δώσε τη φωνή σου από την κερκίδα για το Λαύριο!

Πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας lavriobc.gr

https://lavriobc.gr

Αρέσει σε %d bloggers: