Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
"Λαϊκή Συσπείρωση"ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαϊκή Συσπείρωση Λαυρεωτικής: Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, 9 χρόνια έργα, μια καλή νεροποντή…

Το Δημοτικό γήπεδο της Λαυρεωτικής (Π. Βογιατζής) φτιάχτηκε σε 9 χρόνια (!!) από τα οποία τα 3 περιμέναμε το “καλύτερο αποστραγγιστικο συστημα”. Το αποτέλεσμα το βλέπουν ολοι: Ο φελλός κάτω από το ταρτάν έχει βγει έξω, σηκώνοντας το τεχνητό χλοοτάπητα και δημιουργώντας μια λίμνη φελλού πάνω στο γήπεδο, ενώ έχει εισχωρήσει και στα πλαϊνά αποστραγγιστικα κλείνοντας τα.

Αυτή η κατάσταση είναι εξοργιστική. Για το γήπεδο έχουν δοθεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δημόσιου χρήματος σε εργολάβους πάσης φύσεως, οι ομάδες και οι αθλητές (παιδιά και ενήλικες) έχουν ταλαιπωρηθεί αφάνταστα όλα αυτά τα χρόνια και το αποτέλεσμα είναι αυτό. Η Δημοτική Αρχή του κ. Λουκά, οι Περιφερειακές Διοικήσεις φέρουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για αυτό το χάλι. Επιτέλους, κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει για την συνολική κοροϊδία με τους αθλητικούς χώρους. Θα είναι ο Δήμος, θα είναι η Περιφέρεια, θα είναι οι εργολάβοι με το πάρτι αναθέσεων που έστησαν, θα είναι όλοι αυτοι;

Κι όλα αυτά μέσα στην προετοιμασία των ομάδων, με τις ακαδημίες να έχουν ξεκινήσει και το Γήπεδο του Ολυμπιακού Λαυρίου στη Νεάπολη ακατάλληλο και παρατημένο, παρά το προεκλογικό σόου για τις υπογραφές ανακαίνισης που έστησαν ο κ. Πατούλης με τον κ. Λουκά τις προάλλες και έμειναν με τα στυλό στα χέρια και ο λαός της Λαυρεωτικής και οι ομάδες με τις υποσχέσεις…

Απαιτούμε άμεσα να παρθούν όλα τα μέτρα για να καθαριστεί και να γίνει κατάλληλος ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, να λειτουργήσει όπως πρέπει το πανάκριβο αποστραγγιστικό.

Απαιτούμε και διεκδικούμε την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Νεάπολης “Γ. Ραφιας” με σύγχρονες υποδομές και στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό.