Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
"Λαϊκή Συσπείρωση"ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαϊκή Συσπείρωση Λαυρεωτικής: Ανακοίνωση με αφορμή το βίντεο-απάντηση του κ. Λουκά για το γήπεδο [BINTEO]

Τέτοια ήταν η πρεμούρα του Δημάρχου κ. Λουκά να απαντήσει για την κατάσταση του δημοτικού γηπέδου «Π. Βογιατζής» που έτρεξε να βγάλει και βίντεο να απαντήσει με την «αλήθεια» του στις δήθεν συκοφαντίες που ακούστηκαν. Βέβαια, πάει πολύ άνθρωποι που έλεγαν επί δέκα σχεδόν χρόνια ψέματα για το πότε θα ήταν έτοιμο το γήπεδο, να μοστράρουν την «αλήθεια». Έχει και η κοροϊδία τα όρια της.

Εμείς από την μεριά μας, επειδή πάντα με την αλήθεια ήμασταν και δεν το κρύψαμε, με ευθύνη απέναντι στον λαό της περιοχής θέλουμε να τοποθετηθούμε στα εξής:

1. Αλήθεια είναι ότι υπάρχει πρόβλημα σε μία υποδομή που κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και έκανε να φτιαχτεί σχεδόν μια δεκαετία, σε κάθε μεγάλη βροχή να παρουσιάζει προβλήματα. Η καθυστέρηση της κατασκευής του γηπέδου είχε και την δικαιολογία της μελέτης της αποστράγγισης η οποία διπλασίασε τον προϋπολογισμό και το αποτέλεσμα είναι σε κάθε μεγάλη βροχή το γήπεδο να γίνεται λίμνη. Ποιος λογοδότησε γι αυτή την αστοχία;
2. Αλήθεια είναι ότι εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι το γήπεδο καταστράφηκε, ούτε ότι το υλικό του φελλού είναι ακατάλληλο. Άλλωστε, πολλοί από εμάς είμαστε χρήστες του γηπέδου τακτικά, και αυτό το γνωρίζαμε εξ αρχής. Άρα άγνοια δεν υπάρχει, μιας και πολλοί από εμάς είμαστε αθλητές, προπονητές, παλαίμαχοι κτλ.
3. Αλήθεια είναι ότι η κριτική που κάνουμε είναι συνολική για τον τρόπο που εκτελούνται, ελέγχονται και παραδίδονται τα έργα και για τους αθλητικούς χώρους, με τους εργολάβους να αλωνίζουν και να στήνουν πάρτι με τις αναθέσεις και τις συμβάσεις. Αυτό έλειπε, να πληρώνονταν οι εργολάβοι ξανά να το καθαρίσουν κιόλας.
4. Αλήθεια είναι πως, αντίθετα με άλλες παρατάξεις, δεν βγάζουμε από το κάδρο Περιφέρεια και κυβερνήσεις, ακριβώς γιατί παίζουν μεγάλο ρόλο στο πώς ανατίθενται και γίνονται τελικά τα έργα και στον αθλητισμό.
5. Αλήθεια, κ. Δήμαρχε, θα βγάλετε βίντεο και με φόντο το γήπεδο «Γ. Ραφιάς» της Νεάπολης; Γιατί σε αυτό το κομμάτι της ανακοίνωσής μας και την εγκατάλειψη του άλλου γηπέδου της πόλης δεν ακούσαμε κάποια απάντηση. Ή μήπως να πάμε να δούμε αν έφυγαν οι ανεμογεννήτριες από το γήπεδο του Παλλαυρεωτικού;

Τώρα, για το κατά πόσο είμαστε ή όχι ανύπαρκτοι, αυτό το αφήνουμε στην κρίση του κόσμου. Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση είναι μέσα στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του λαού της περιοχής ασταμάτητα, και για τον αθλητισμό. Βρισκόμαστε στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη σταθερά και δεν τους θυμόμαστε κάθε 4 χρόνια στις εκλογές. Αυτή είναι η αλήθεια και τα δικά μας όρια: εμείς είμαστε με τις ανάγκες των πολλών, εσείς καθήστε με τους εργολάβους και τους μεγαλοεπενδυτές.