Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
"Δύναμη Αλλαγής"ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο της παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ” στην Κερατέα [BINTEO]

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 στην πόλη της Κερατέας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου της παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ” με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Λαυρεωτικής, κυρία Ιωάννα Κουλουβράκη.

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, στην οποία παρόντες ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος κος Αθανάσιος Αυγερινός, ο κος Σωτήρης Μεθενίτης τέως δήμαρχος Μαρκοπούλου και υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το Σγουρό και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Χαρδαλιά, κος Δημήτριος Καλύβας και κα Μαρία Ναυροζίδου.

Η Ιωάννα Κουλουβράκη και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους δημότες που παραβρέθηκαν και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για την Κερατέα και τους οικισμούς.

Μετά το πέρας του καθιερωμένου αγιασμού, η Ιωάννα Κουλουβράκη παρουσίασε σε σύντομη ομιλία τις βασικές θέσεις και προτάσεις της παράταξης για την Κερατέα της επόμενης πενταετίας.

Η Ιωάννα Κουλουβράκη και όλα τα μέλη της παράταξης, ευχαριστούν θερμά όσους παραβρέθηκαν, για τη δυναμική παρουσία και τη συγκινητική στήριξη.