Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σε Φεστιβάλ στη Σίφνο τα μέλη της χορευτικής ομάδας της Ένωσης Θηραίων Λαυρεωτικής [ΒΙΝΤΕΟ]

Την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023, μέλη της χορευτικής ομάδας και μέλη της Ένωσης Θηραίων Λαυρεωτικής Μεσογαίας Αττικής Αγ. Ειρήνη ταξίδεψαν στην Πανέμορφη Σίφνο και συμμετείχαν στο 3 ήμερο 15ο Φεστιβάλ Κυκλαδίτικης Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» όπου παρουσίασαν παραδοσιακά χειροποίητα εδέσματα, τραγούδια και χορούς της Θηρασιάς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Σίφνου για την άψογη διοργάνωση ,τον χοροδιδάσκαλο κ. Νίκο Στεργίου,καθώς και τους χορηγούς μας Aegeas Shipping Company, Santo Wines, Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας , The family Santorini , Cafe Agora Lavrio που μας χορήγησαν τοπικά προϊόντα στο Περίπτερο της Θηρασιάς. Τον Μαγειρά μας Γιάννη Συρίγο για το μαγείρεμα της Φάβας ,τους συλλόγους που είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε τα δικά τους τοπικά εδέσματα.

Ευχαριστούμε τους μουσικούς που μας συνόδεψαν , Φίλιππο Πατριάρχη στο βιολί και στη φωνή και Γιάννη Τρίχα στο Λαούτο και τέλος τους Αγαπημένους μας φίλους από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Εξάμπελων για τις όμορφες συζητήσεις και το ζεστό καλωσόρισμα στα μέλη της Ένωσης Θηραίων.

Αρέσει σε %d bloggers: