Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Εργατοϋπαλληλικό ΚέντροΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: Ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της αλληλεγγύης στους πλυμμηροπαθείς της Θεσσαλίας

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου Ανατολικής Αττικής ολοκλήρωσε μια πολυήμερη και πολυδιάστατη συνδρομή αλληλεγγύης στους πλυμμηροπαθεις της Θεσσαλίας.

Από την Παρασκευή 8 Σεπτέμβρη βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή της προστασίας του λαού της κατεστραμμένης περιοχής με συναδέλφους της διοίκησης που ακόμα και με βάρκες βρέθηκαν στα χωριά σώζοντας ανθρώπους και ζώα. Παράλληλα με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει σε τέτοιες καταστάσεις (Ματι, βόρεια Εύβοια) συμβάλαμε ώστε να οργανωθεί όσο καλύτερα γίνεται η αλληλεγγύη από τους συλλόγους των πληττόμενων περιοχών. Η μεταφορά σήμερα 20 τόνων βοήθεια στην Καρδίτσα ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της αλληλεγγύης.

Χαιρετίζουμε όποιον και όποια πρόσφερε, από το υστέρημά του, σε όποιον όποια έδωσε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του. όλα τα πράγματα που συγκεντρωθηκαν, από τους εργαζόμενους, τα σωματεία τους επαγγελματίες της Λαυρεωτικής έφτασαν σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Τελικά το “ο λαός σώζει τον λαο” δεν είναι απλά ένα σύνθημα, αλλά η αντικειμενική πραγματικότητα. Συνεχίζουμε…

Αρέσει σε %d bloggers: