Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
"Δημοτική Καινοτομία"ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήλωση Δημήτρη Λουκά σχετικά με την απαράδεκτη καταγγελία της κας Α. Μακρή

Η κ. Αρετούσα Μακρή, είτε από άγνοια είτε από προεκλογική σκοπιμότητα, ευτελίζει την πολιτική ζωή του τόπου.

Αν η χτεσινή της απαράδεκτη καταγγελία έγινε λόγω άγνοιας, ας συμβουλευόταν νωρίτερα τον κ. Ρόζη, που ως μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου και μάλιστα εκπροσωπώντας την παράταξη της, εξηγεί σήμερα σε δημόσια παρέμβασή του πώς και τι ακριβώς έχει συμβεί.

Αν έγινε λόγω σκοπιμότητας, ας τη συμβουλεύσει κάποιος ότι η αυτοδιοίκηση και οι πολίτες δεν συγχωρούν τη δολοφονία χαρακτήρων.
Από τη δική μου πλευρά, επειδή δε συγχωρώ ούτε την άγνοια αλλά πολύ περισσότερο την κανιβαλική σκοπιμότητα, να ενημερώσω την κ. Μακρή ότι τα χειρότερα έρχονται για αυτήν. Και τούτη τη φορά, επειδή ξεπέρασε κάθε όριο, θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη
✍️ 𝝖𝝥𝝖𝝢𝝩𝝜𝝨𝝜 – 𝝖𝝥𝝤𝝨𝝖𝝫𝝜𝝢𝝞𝝨𝝚𝝞𝝨 𝝖𝝢𝝖𝝫𝝤𝝦𝝞𝝟𝝖 𝝡𝝚 𝝩𝝜𝝢 𝝬𝝝𝝚𝝨𝝞𝝢𝝤𝝗𝝦𝝖𝝙𝝪𝝢𝝜 𝝖𝝢𝝖𝝟𝝤𝝞𝝢𝝮𝝨𝝜 𝝩𝝜𝝨 𝝟𝝪𝝦𝝞𝝖𝝨 𝝖𝝦𝝚𝝩𝝤𝝪𝝨𝝖𝝨 𝝡𝝖𝝟𝝦𝝜
(από τον κ. Σταύρο Ρόζη, Δημοτικό σύμβουλο Δήμου Λαυρεωτικής της παράταξης «Ενότητα- Δημιουργία» της κας Αρετούσας Μακρή και Υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο Αν. Αττικής με το Ν. Χαρδαλιά)
“Καθόσον αφορά την ανακοίνωση της παράταξης Ενότητα-Δημιουργία που υπογράφεται από την υποψήφια Δήμαρχο, Αρετούσα Μακρή, και όλα τα συνυποψήφια μέλη, καταθέτω τα κάτωθι ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ (καθότι η υπόθεση παρεκτρέπεται μέσω fb αναζητούνται-λέγονται ονόματα και κυκλοφορούν και σενάρια φαντασίας):
Η ανακοίνωση –καταγγελία βασίζεται σε φάκελο με ανώνυμα στοιχεία αποστολέα. Άρα κάποιος «ανώνυμος» πληροφορεί και καταγγέλλει πεπραγμένα της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου και ειδικότερα, απόφαση βάσει της οποίας ο Δήμος θα υποστεί οικονομική ζημία και θα απωλέσει περιουσιακά στοιχεία.
Εγώ δεν είμαι ανώνυμος και συμμετέχω στην Επιτροπή ως μέλος και υπερψήφισα και την συγκεκριμένη ομόφωνη απόφαση.
Επί της ουσίας, αφορά ανταλλαγή ρυμοτομούμενου τμήματος στην οδό Λυκούργου έμπροσθεν της κατοικίας του πρώην Δημάρχου Κωνσταντίνου Λεβαντή με οικόπεδο αντίστοιχης αξίας στην νέα επέκταση του σχεδίου Κερατέας από την τράπεζα γης του Δήμου της πρόσφατης επέκτασης. Το τμήμα γης στην Λυκούργου είναι αδιαμόρφωτο και παρουσιάζεται σαν «χέρσο χωράφι» στην σημερινή του μορφή και ως ιδιωτική έκταση με ΚΑΕΚ από το Κτηματολόγιο. Άρα το ιδιοκτησιακό καθεστώς θα εξεταστεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και ειδικότερα από την Πολεοδομία, το Κτηματολογικό Γραφείο και Υποθηκοφυλακείο.
Η απόφαση της Επιτροπής κοινοποιήθηκε άμεσα και όπως προβλέπεται από τον νόμο στην Πολεοδομία Λαυρεωτικής για σύνταξη πράξεως αναλογισμού. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου, θα μπορεί να γίνει η απαιτούμενη αντιστοίχιση των αξιών των δύο τμημάτων.
Επίσης κατατέθηκε αίτηση (το διαπίστωσα προσωπικά) για σύνταξη πράξης αναλογισμού με αντίστοιχα στοιχεία από τον Κων/νο Λεβαντή, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία που περιλαμβάνει πρόσκληση όμορων ιδιοκτητών που σχετίζονται, κατάθεση τίτλων, υπόδειξη ορίων κλπ. Η διαδικασία ελέγχου της αίτησης πραγματοποιείται από το πολεοδομικό γραφείο χωρίς ανάμειξη του Δήμου. Αφού η πολεοδομία τελειώσει την προβλεπόμενη διαδικασία ο φάκελος με τα σχετικά δικαιολογητικά αποστέλλεται για έλεγχο και έγκριση στην Δ/νση Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Αττικής.
Άρα εκ των πραγμάτων δεν έχει συντελεστεί καμιά ανταλλαγή και απαγορεύεται να πραγματοποιηθεί εάν δεν τελειώσει η σύνθετη προαναφερόμενη διαδικασία, κατά της οποίας εξάλλου μπορεί να προσφύγει με στοιχεία κάθε ενδιαφερόμενος που έχει έννομο συμφέρον.
Επειδή λοιπόν δήλωσα ότι δεν είμαι ανώνυμος και φέρω βάρος ευθύνης δηλώνω υπεύθυνα ότι κλήθηκα και ενημέρωσα την κυρία Αρετούσα Μακρή (για ότι γνωρίζω) και ειδικότερα για την μεταφορά της υπόθεσης στην Πολεοδομία για σύνταξη πράξεως αναλογισμού όπου εκεί θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία και η νομιμότητα τους.
Ο Δήμος δεν έχει απωλέσει κανένα περιουσιακό του στοιχείο, και ουδεμία ζημία έχει υποστεί. Αυτό επιθυμώ να το γνωρίζουν όλοι οι Δημότες του Δήμου Λαυρεωτικής προς αποφυγή σχολίων και εντυπώσεων που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Η δήλωσή μου δεν έχει καμία σχέση με πολιτική τοποθέτηση ή ταύτιση ή συμπάθεια ή αντιπάθεια με κάποια δημοτική παράταξη, είναι απλά η αλήθεια που οφείλω – αισθάνομαι ότι είμαι υποχρεωμένος να την γνωστοποιήσω.”

Μια σκέψη για το “Δήλωση Δημήτρη Λουκά σχετικά με την απαράδεκτη καταγγελία της κας Α. Μακρή

  • Τι έχει να τραβήξει ο ΛΑΟΣ της ΚΕΡΑΤΕΑΣ, αν σπάσει ο διάολος και εκλεγεί πάλι τα επόμενα 5 χρόνια.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: