Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
"Δίανθος"ΛαύριοΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των Γραφείων του Δίανθου

Την Κυριακή 24 του Σεπτέμβρη ο Δίανθος πραγματοποίησε τα εγκαίνια των Γραφείων του, μέσα στον χώρο του Φυτωρίου των εθελοντών του στο Νεράκι Λαυρίου. Τη μικρή αυτή τελετή που αφορούσε τα μέλη του Δίανθου τίμησαν με την παρουσία τους οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων-υποψήφιοι στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσαν, καθώς και για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για το έργο και το φυτώριό μας! Κατά τη διάρκεια της σεμνής αυτής εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία στον Πρόεδρο του φορέα κ. Νίκο Βαφειάδη να παρουσιάσει με οπτικό υλικό το έργο του Δίανθου στον χώρο από τον καθαρισμό του έως και την έναρξη της λειτουργίας του με την πρώτη παραγωγή φυτών. Ακόμη δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε και μία σύντομη αναφορά στον τομέα των Περιηγητικών Ορεινών Περιπάτων μας (Π.Ο.Π.). Είχαμε τη διαβεβαίωση τόσο από το στόμα του Δημάρχου όσο και από τους υπόλοιπους υποψηφίους για τη στήριξή τους στο έργο που υλοποιείται στο φυτώριο από τα μέλη μας, αλλά και την υπόσχεση για στενότερη συνεργασία στο εξής προς όφελος του τόπου και για μία κυριολεκτικά πράσινη Λαυρεωτική!

Από τη θέση του Προέδρου του φορέα οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλα μας τα μέλη για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή, αλλά ιδιαίτερα κάποια μέλη που προσέφεραν το κάτι παραπάνω, όπως τον Νίκο Γκούβερη, τον Θανάση Θάνο, τον Δημήτρη Γκίνη, τον Τάσο Πιτσικάλη και οπωσδήποτε τον συνεργάτη μου και Γραμματέα του Δίανθου Δημήτρη Δράκο.

Φυσικά οφείλουμε ένα ακόμη μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στους χορηγούς-μέλη του Δίανθου Μανώλη Βαμβακούση, Νίκο Γκούβερη και Σταμάτη Σίνη για τα κεράσματα που τιμήθηκαν δεόντως στο μπουφέ μας από τους παρευρισκομένους!

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος του Δίανθου

Νίκος Βαφειάδης

Αρέσει σε %d bloggers: