Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
"Λαϊκή Συσπείρωση"ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαϊκή Συσπείρωση Λαυρεωτικής: Ανακοίνωση με αφορμή κάποιες αναφορές που γίνονται στον Δήμο μας

Με αφορμή κάποιες αναφορές που γίνονται στον Δήμο μας ότι τάχα η Λαϊκή Συσπείρωση έχει ζητήσει με ένσταση επανακαταμέτρηση στο Πρωτοδικείο των αποτελεσμάτων και των σταυρών (!!) έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

1. Ουδέποτε μπήκαμε σε αυτήν τη διαδικασία, γιατί δεν το κρίνουμε σε αυτήν την περίπτωση σκόπιμο. Αν η Λαϊκή Συσπείρωση έκανε κάποια ένσταση με σκοπό να απαντήσει σε προσπάθεια νοθείας, θα είχαμε τοποθετηθεί δημόσια από την πρώτη στιγμή. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει μετρώντας ξανά τα ψηφοδέλτια είναι πόσες έδρες βγάζει η “Δημοτική Καινοτομία” στην Κερατέα και πόσες στο Λαύριο…

2. Τα μικροπολιτικά και ενδοπαραταξιακά ζητήματα της παράταξης της “Δημοτικής Καινοτομίας” του κ. Λουκά ουδόλως μας αφορούν. Όσοι ανακινούν τέτοια ψέμματα θέλουν να εμπλέξουν την Λαϊκή Συσπείρωση στα δικά τους νταραβέρια. Αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι όχι μόνο δεν “Συνεχίζουν Ενωμένοι”, αλλά και το πραγματικό τους κίνητρο να κυνηγάνε τους σταυρούς και να στήνουν τους μηχανισμούς τους προεκλογικά: η “καρέκλα” και τα “γραφεία”, μια καλή θέση στα ΝΠΔΔ (αν δεν κλείσουν) και στις Α.Ε. του Δήμου.
3. Επιβεβαιωθήκαμε μέσα σε λίγες μέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης, ότι αυτό που τελικά ενώνει όλους αυτούς είναι η ατομική φιλοδοξία και ματαιοδοξία και όχι οι ανάγκες και τα προβλήματα του κόσμου. Επιβεβαιωθήκαμε ότι ακόμα και μεταξύ τους ακονίζονται μαχαίρια γιατί “είναι πολλά τα λεφτά”. Γι’ αυτό κόπτονται για το που θα βγάλουν τους 17 Δημοτικούς Συμβούλους και ποιοι θα είναι οι συσχετισμοί Λαυρίου-Κερατέας. Μόνο που ο κόσμος σας έχει πάρει ήδη χαμπάρι.
4. Τέλος, αν κάποιοι έχουν φάει κατραπακιά και χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους επειδή δεν εκλέγονται, ή έχουν ζαλιστεί από το γεγονός ότι ο μηχανισμός της παράταξής τους τους πέταξε έξω, μάλλον μέσα στη ζάλη τους βλέπουν όνειρα ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα εμπλακεί στα δικά τους παζάρια και αλληλομαχαιρώματα. Ο κόσμος της περιοχής στήριξε τη Λαϊκή Συσπείρωση επειδή ούτε μπαίνει σε τέτοια παζάρια, ούτε πολιτεύεται με αυτές τις ηθικές αξίες. Μας στήριξε για να σταθούμε απέναντι και σε αυτές τις πρακτικές.

Επομένως, αν έχει γίνει ένσταση, σίγουρα δεν την έχουμε κάνει εμείς. Και ο νοών νοείτο…

Αρέσει σε %d bloggers: