Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
"Δίανθος"ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 13ος εντός του 2023 Περιηγητικός Ορεινός Περίπατος (Π.Ο.Π.) του Δίανθου

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άλλος ένας Περιηγητικός Ορεινός Περίπατος (Π.Ο.Π.) του Δίανθου, ο 13ος εντός του 2023, που ικανοποίησε απόλυτα τους συμμετέχοντες, που με μεγάλο ενθουσιασμό και προσοχή άκουγαν τον επικεφαλής της δράσης και Γραμματέα του φορέα Δημήτρη Δράκο ο οποίος τους ενημέρωνε για την όδευση του μεταλλευτικού σιδηροδρόμου στην περιοχή της Κοιλάδας της Σούριζας και τη σύνδεση της ανατολικής με τη δυτική πλευρά της.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες που περιηγήθηκαν μαζί μας και ιδιαίτερα το μέλος του Δ.Σ. και Ταμία του Δίανθου Γιώργο Κερδεμελίδη για την καταλυτική του συμμετοχή στην επιτυχία της δράσης. Συντονιστής της περιήγησης για μία ακόμη φορά ήταν ο Πρόεδρος Νίκος Βαφειάδης. Ζητάμε συγγνώμη από τις φίλες και τους φίλους που εξέφρασαν επιθυμία συμμετοχής εκπρόθεσμα και δυστυχώς δεν στάθηκε δυνατόν να εξυπηρετηθούν. Για τον λόγο αυτόν παρακαλούμε η δήλωση συμμετοχής να γίνεται στο εξής εγκαίρως.

Σε όλους τους συμμετέχοντες ο Δίανθος είχε τη χαρά να προσφέρει ένα δώρο της φύσης (φασκόμηλο για αφέψημα και λεβάντα ως αρωματικό και σκοροαπωθητικό), αξιοποιώντας έτσι την παραγωγή του Φυτωρίου των Εθελοντών μας.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο Facebook: ‘’ΔΙΑΝΘΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ’’ για την επόμενη δράση μας!