Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΓΣ ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση ΓΣ Κερατέας!

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Γ.Σ. Κερατέας,

εδώ και αρκετό καιρό όσοι βρισκόμαστε στο τιμόνι του συλλόγου έχουμε γίνει θεατές μιας κατάστασης που μας προβληματίζει και μας λυπεί ιδιαίτερα.

Εκ πεποιθήσεως ο Γ.Σ.Κερατέας δεν χρησιμοποίησε ούτε εκμεταλλεύτηκε την δύναμη των μελών του, των τμημάτων του, των εκατοντάδων αθλητών του, την δύναμη των Εθνικών κατηγοριών αλλά και τον ανθρώπων που ηγούνται και ανιδιοτελώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον σύλλογο της πόλη μας.

Αυτό θεωρήσαμε ότι αρμόζει στην ιστορία των 40 χρόνων λειτουργίας του συλλόγου μας και αυτό πιστεύαμε ότι θα εκτιμηθεί από όλες τις πλευρές.

Δυστυχώς αυτή η σιωπή αντιλαμβανόμαστε ότι εχει ερμηνευτεί ως αδυναμία και έχει δώσει το θάρρος σε νεόφερτα στοιχεία αλλά και ανθρώπους από όλους τους χώρους, ώστε να πιστεύουν πως ο ιστορικότερος σύλλογος της πόλης μας δεν έχει πια φωνή.

Ενημερώνουμε λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κερατέας, ο σύλλογος των Εθνικών κατηγοριών, των εκατοντάδων εγγεγραμμένων αθλητών στα μητρώα της ΓΓΑ, ο σύλλογος με τα περισσότερα εγγεγραμμένα αθλήματα στα αθλητικά μητρώα και το ίδιο ΑΦΜ απο το 1984, είναι εδώ και από εδώ και στο εξής θα διεκδικήσει ότι ότι του αναλογεί.

με σεβασμό,

το Δ.Σ.

Γ.Σ.Κερατέας

Αφήστε μας το σχόλιο σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.