Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τετραήμερο 22ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Ανατολικής Αττικής στο Λαύριο.

Το τετραήμερο 30 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2024,  στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου διεξήχθη το «22ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Ανατολικής Αττικής»,  το οποίο συνδιοργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής, η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου.

Περισσότεροι από 20.000 θεατές επισκέφθηκαν το Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών που διήρκησε το Φεστιβάλ, για να παρακολουθήσουν τα θεαματικά προγράμματα και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που προσέφεραν οι 3.500 χιλιάδες συμμετέχοντες.

Αθλούμενοι και αθλούμενες από 2 έως 75 ετών με κέφι και ζωντάνια, ανέδειξαν τη Γυμναστική για Όλους με θεματικά προγράμματα τα οποία συνδυάζουν στοιχεία χορού, ακροβατικά και θεατρικά στοιχεία.

Το «22ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Ανατολικής Αττικής», είναι ενταγμένο στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Be Active” της Γ.Γ.Α., δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, αναδεικνύοντας έτσι τη χαρά της συμμετοχής.

Αφήστε μας το σχόλιο σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.