Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΠροσεχείς Εκδηλώσεις

Καλοκαιρινό Τουρνουά Σκάκι για παιδιά και νέους στην ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Κερατέας

Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Κερατέας προσκαλεί τα παιδιά και τους νέους που αγαπούν το σκάκι να συμμετέχουν στο Καλοκαιρινό Τουρνουά Σκάκι που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 ώρα 16:00 στην αίθουσα της ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, Κεντρική Πλατεία Κερατέας). Οι συμμετέχοντες μπορούν να προσέρχονται από τις 15:30 μέχρι τις 16:00 και η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 16:00. Όσοι προσέλθουν μετά τις 16:00 θα αγωνιστούν από το 2ο γύρο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι νικητές θα βραβευτούν.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους  στο  e-mail: xrisi_tomi@hotmail.gr, στο τηλ: 6984614675 ή στο χώρο των αγώνων την ημέρα των αγώνων μέχρι τις 16:00 δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, Σχολείο, Τάξη, τηλέφωνο και Αρ. Δελτίου Ε.Σ.Ο., εφόσον είναι εγγεγραμμένος/η σε σύλλογο.

Αφήστε μας το σχόλιο σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.