Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΌμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με μετάλλια και διακρίσεις για το Αγωνιστικό Τμήμα Ενόργανης του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Τελικής Φάσης (Παμπαίδων-Παγκορασίδων)

Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 08-09 Ιουνίου 2024, στο Δ.Α.Κ. Κορυδαλλού.

Ο Γιαννόπουλος Παναγιώτης κατέκτησε Αργυρό μετάλλιο στους Κρίκους και Χάλκινο στο Άλμα.  Κατετάγη 5ος στον Ίππο και 6ος στο Μονόζυγο.

Ο αθλητής Σταυρόπουλος Δημήτριος κατέκτησε Αργυρό μετάλλιο στον Ίππο και κατετάγη 4ος στο Έδαφος, στο Άλμα και το Μονόζυγο, 5ος στους Κρίκους και 7ος στο Δίζυγο.  Στο Σύνθετο Ατομικό κατέλαβε την 5η θέση.

Αγωνιζόμενος για πρώτη φορά ο Γρηγοράκης Σταύρος κατέκτησε Αργυρό μετάλλιο στο Έδαφος και στους Κρίκους και Χάλκινο μετάλλιο στον Ίππο.  Στα υπόλοιπα όργανα κατετάγη 6ος στο Δίζυγο και 8ος στο Μονόζυγο.  Στο Σύνθετο Ατομικό κατέλαβε την 4η θέση.

Ο Σπυριούνης Νικόλαος αν και τραυματισμένος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να καταταγεί 5ος στους Κρίκους.

Πρώτος αγώνας και για τον Αβραμίδη Δημήτριο που κατέλαβε 8η θέση στον Ίππο.

Η Ομάδα των Παγκορασίδων του Ο.Α.Λαυρίου, μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα κατέλαβε την 7η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό.

Η πρωτοεμφανιζόμενη Κούρτογλου Αικατερίνη διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την 5η   θέση για την πολύ καλή εκτέλεση του προγράμματος που παρουσίασε στο Έδαφος.

 Το Δ.Σ. του Ο.Α.Λαυρίου συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του καθώς  και τους προπονητές  Μάριο Χριστοφίδη και Σπονδυλίδη Μαργαρίτα (Αγόρια), Σπυριδή Γιώργο και Κουδούνα Ελένη (Κορίτσια) για τα αποτέλεσμα της προσπάθειας τους.

Αφήστε μας το σχόλιο σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.