Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Δήμος ΛαυρεωτικήςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στη διεθνή οικονομική Σύνοδο «Athens Riviera Forum 2024» ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς

Τριήμερη Σύνοδος (από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως Πέμπτη 20 Ιουνίου) για τις στρατηγικές επενδύσεις στην Αθηναϊκή Ριβιέρα διεξάγεται στην Ελλάδα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens στη Βουλιαγμένη, στην οποία συμμετείχε ως ομιλητής ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς σε πάνελ με θέμα «Athens Riviera Summit: οι δήμοι στην πρώτη γραμμή της βιώσιμης ανάπτυξης της Αθηναϊκής Ριβιέρας» μαζί με τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο και τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς ανέδειξε τις αναγκαίες δράσεις και παρεμβάσεις στο πλαίσιο μετεξέλιξης της Λαυρεωτικής σε Δήμο πρότυπο για την τουριστική ανάπτυξη μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονων μοντέλων βιώσιμης στρατηγικής.

Η αθηναϊκή Ριβιέρα είναι αυτή τη στιγμή επενδυτικά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή της Ευρώπης και δικαίως το forum προσελκύει το ενδιαφέρον των μεγάλων παγκόσμιων επενδυτών.

Στη διεθνή οικονομική Σύνοδο συμμετέχουν υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας, τεχνοκρατών και επικεφαλής οργανισμών από την Ελλάδα, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή, και όχι μόνο.

Αφήστε μας το σχόλιο σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.